The Space Between Us

The Space Between Us (Drama, Romantik, Äventyr):
Ett rymdskepp lämnar jorden med uppdraget att befolka Mars, men efter avfärden upptäcker en av astronauterna att hon är gravid och beslutet tas att behålla barnet. Tack vare detta blir Gardner Elliot den första människan att födas på en annan planet och fram till sin 16-årsdag har han bara träffat de personer som ingår i Mars-uppdraget. Då han är omedveten om vem hans far är bestämmer han sig för att ta sig till jorden för att få svar och i hans sökande får han hjälp av Tulsa som han träffat via nätet, dock blir det problem när Gardners organ inte klarar av jordens atmosfär.
 
 
BETYG och RECENSION:
The Space Between Us är en söt film på alla sätt och vis men jag kan ändå inte blunda för sanningen av att jag blev väldigt besviken på hela innehållet. Jag hade hoppats på så mycket mer, så som ett gripande drama om kärlek och en överlevnad som hänger på att återvända hem till planeten Mars, men istället är historien mest bara småcharmig och inte tillräckligt djup och äventyrlig. 
 

Gardner Elliot (Asa Butterfield) är den första människan att födas och växa upp på planeten Mars
 
Därtill rullar filmen på relativt lugnt och det så kallade dramat blir aldrig heller starkt nog för att verkligen gripa tag i mig som tittare. Dessutom är det svårt att ta kärlekshistorian på allvar då karaktärernas relation känns påskyndad och påklistrad. 
 

Hans enda vän på jorden är Tulsa (Britt Robertson) som han lärt känna via datorn
 
Trots att handlingen innehåller lite nytänk så är The Space Between Us ett ungdomsdrama i mängden som inte sticker ut, och i slutändan är detta en film som kommer försvinna bort likt en fis i rymden.
 

Nyfiken på vem hans far är åker Gardner till jorden för att få svar, samtidigt som han få se och uppleva allt för första gången.
 

FILMINFORMATION:

Originaltitel: The Space Between Us.
Taglines: "What's Your Favorite Thing About Earth?", "I was scared I wouldn't know how to be human, You made me human", "Where we going?, You wanted to the see the world", "His heart it can't handle our gravity" och "He's running out of time".
Genre: Drama, Romantik, Science Fiction, Äventyr.
Skådespelare: Asa Butterfield, Britt Robertson, Gary Oldman, Lauren Myers, Carla Gugino, BD Wong, Janet Montgomery m.fl.
Regissör: Peter Chelsom.
Speltid: 120 min (Blu-ray).
Språk: Engelska.
Undertext: Svenska.
Åldersgräns: Rekommenderad från 7 år.
Premiärår: 2017.
Sv. Biopremiär: 17 Februari 2017.
Distributör: SF.
DVD och Blu-ray release: 22 Juni 2017.
Extramaterial (DVD och Blu-ray): - .
 

 
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: