Tack, SF Anytime (Monsters of Film)!

 photo mof_header2014kopiera_zpseb1e8a93.jpg 
Monsters of Film är en filmfestival som hålls i Stockholm varje år och där ett utbud av skräckfilmer visas under några dagar. Men vi alla kan ju inte vara där och därför finns också några få utvald filmer att hyra hos SF Anytime under denna tid och precis som förra året så fick jag möjligheten att se några av dessa filmer.
 
Så jag vill nu passa på att TACKa SF Anytime för värdecheckarna som gav mig möjligheten att se och recensera följande filmer (klicka på filmnamnet för att komma till recensionen):
 
 photo SFAnytime_zpsf1cb007e.jpg

Kommentarer
Nathalie säger:

Jag älskar skräckisar!! Men med åren efter att ha sett olika underkategorier till genren så har jag fastnat för det övernaturliga i form av spöken o dylikt. Vad säger du om Annabelle och Ouija? Alltså jag är så nördigt glad över att dessa kommer på bio. Kommer bli rädd som tusan!

Svar: Asså skräck är inte min grej alls, spöken och sånt funkar inte alls för mig. Typ som Insidious. Det är nog det sämsta skräpet jag sett. Då föredrar jag varelser av alla de slag. Jag inte har direkt koll på verken Annabelle och Ouija, speciellt inte den sistnämnda. Men Annabelle kan jag ändå kanske tänka mig se pga dockan. Tänker att den kanske är som Chucky och den dockan är ju lite creepy =)
...Liiinna

2014-10-16 Kl: 15:49:09
URL: http://nathalieisaksson89.blogg.se
Nathalie säger:

Okok, jag är ju spökfilmstokig mellan varven (om det är skräck dvs).

2014-10-16 Kl: 18:34:50
URL: http://nathalieisaksson89.blogg.se
FrökenTV, bloggen om tv och film säger:

men åh vad kul! vill också

Svar: Filmerna va inte mycket att hänga i julgranen så du missade inte direkt nått. Men kanske va det bättre filmer på den riktiga festivalen i Stockholm =)
...Liiinna

2014-10-17 Kl: 06:56:55
URL: http://efji.blogg.se/

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: