Sponsrad Video - Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D

Detta är ett sponsrat inlägg. 
 
 
Det finns väll inte någon nörd där ute som har missat att Marvel har skapat sig en alldeles egen tv-serie som bygger på deras S.H.I.E.L.D. agenter och nu är det äntligen dags för den att ha premiär.

För att hänga med i serien Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. så krävs det nog att du har koll på de filmer som ingår i Marvel phase 1. Vill säga Iron Man, The Incredible Hulk, Iron Man 2, Thor, Captain America: The First Avenger och The Avengers och det är just efter filmen The Avengers som Agents of S.H.I.E.L.D. tar sin plats.
 
Agent Phil Coulson "har återvänt från de döda" och nu satt ihop en liten egen grupp av specialagenter vars jobb är att skydda den vanliga befolkningen ifrån att råka ut för underliga och utomjordiska företeelser.
Teamet består av agent Grant Ward som är specialutbildad inom stridsteknik och spionage, agent Melinda May som är deras pilot och kampsportsexpert, agent Leo Fitz som är en extraordinär ingenjör, agent Jemma Simmons som är en geniförklarad biokemist och nybörjaren Skye som tycks kunna hacka sig in i det mesta.
 
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. är självklart skapade utav Joss Whedon som också gav oss The Avenges och serien har för övrigt premiär på Kanal 5 torsdagen den 3:e oktober 2013 med start kl 21:00.
 

Kommentarer
David säger:

Första serien på väldigt länge som jag ser fram emot och kommer till och med försöka få tid att se den torsdag, vilket är unikt för mig. Annser i vanligafall att serier ska man se åtminstånde 5 avsnitt i stöten. Men jag kommer nog som sagt att göra ett undantag.

Svar: Jag har faktiskt redan sett första avsnitten, men jag väljer att inte säga något för då kanske jag höger eller sänker dina förhoppningar =)
...Liiinna

2013-09-30 Kl: 22:47:35
Josefin säger:

Jag måste se den!

Svar: Det tycker jag verkligen att du ska göra, men ha inte för skyhöga förhoppningar för då blir man allt lite små besviken.
...Liiinna

2013-10-05 Kl: 16:41:41
URL: http://josseborj.blogspot.se/

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: