Halloween

Photobucket


Vi i Svenne-land är lite kluvna när det kommet till att fira Halloween då vi inte kan bestämma oss för ett datum. Men hur svårt ska det vara? Den 31 oktober är Halloween så allt vi behöver göra är att följa traditionen och glida med USA.

Jag "firar" med att tända ett ljus i min dödskalle lykta, se på några skräckfilmer, käka popcorn och dricka Coca Cola light.

Photobucket


Kommentarer
Maol säger:

Svennar vill fira halloween på en helg som ursäkt till att supa till sig. Usch då. För mig är halloween den 31:a oktober och ska firas därmed på den dagen.

Jag hade en trevlig halloweenmiddag igår med familjen. Med ugnsrostad pumpa i fokus! Mums!

2011-11-01 Kl: 19:02:13
URL: http://monstars.blogg.se/
Tess säger:

Halloween ÄR 31 oktober, annars är det inte Halloween utan bara en ursäkt för att supa ned sig tycker jag. Här firades med bus eller godis, middag hos syrran och sen på kvällen såg jag The Reaping (ingen vidare film dock...).

2011-11-01 Kl: 21:06:22
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Cameo säger:

Vad lustigt. Planen var att jag och mitt sällskap skulle kolla på "the Descent" men sällskapet insjuknade så det blev ett annat sällskap och en annan film - "Leprechaun 2" som egentligen är en St Patrick's day film, men kan även funka på Halloween. Halloween är alltid 31 oktober.

2011-11-02 Kl: 00:37:14

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: