X-Men Origins: Wolverine (2009)

X-Men Origins: Wolverine (Science Fiction, Action):
Vi tar oss tillbaka i tiden (jämfört med X-Men trilogin) och får se Logans/Wolverines våldsamma förflutna och hur han blev den han är idag. Det är ett förflutet där han inte har ett allt för hälsosamt förhållande till sin bror Victor Creed och där Logan är på jakt efter mördaren till sin flickvän.
 
 
BETYG och RECENSION:
Det är något speciellt men X-Men filmerna, något som får mig att tycka om allt jag ser. Eller så kan det bara vara så att jag har fattat ett tycke för Logan/Wolverine (Hugh Jackman) som med hjälp av sin charm tar mig med storm. De andra X-Men karaktärerna finner jag inte alls lika intressanta och därför passar det alldeles utmärkt med en film som bara riktar in sig på Wolverine.
 
X-Men Origins: Wolverine får vi se hur allt gick till, hur Logan blev den han är idag och det är minst sagt en spännande resa tillbaka i tiden. Vi får en inblick i Logans liv där vi nu får se hur han har haft det och detta leder också till att jag kan förstå varför han är som han är. Filmen bjuder dock inte på lika mycket humor som vi är vana vid att se, men trots detta så skrattar jag till vid något tillfälle på grund av Logans attityd. Filmen är något djupare än de övriga filmerna i X-Men historian men det vägs upp med bra action, spänning och fina effekter.
 
Jag blir dock inte riktigt klok på när X-Men Origins: Wolverine utspelar sig eftersom det blir en himla soppa när man binder ihop filmen med X-Men 1-3 och X-Men: First Class. Nu kom visserligen denna filmen 2 år innan X-Men: First Class så där kan vi inte beskylla den för att röra till det, men borde de inte ha lite mer koll när de skapar sådana här filmserier? Men jag försöker glömma bort det och jag försöker istället intala mig själv att det inte finns några tidsbegreppsmissar utan att det är jag själv som rör till det, även om så inte är fallet denna gången.
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: