Pacific Rim: Uprising

Pacific Rim: Uprising (Action, Science Fiction, Äventyr): 
Stacker Pentecost offrade sitt liv för att säkra mänsklighetens seger mot monstren Kaiju. Men nu när jorden återigen hotas av undergång kallas han son Jake in till strid av sin före detta andrepilot Nate Lambert och tillsammans tar de hjälp av den 15-åriga Jaeger-hackaren Amara för att försöka besegra monstren en gång för alla
 
 
BETYG och RECENSION:
När Pacific Rim kom ut under 2013 så tycket de flesta att det var en rätt häftig film trots att den inte va vidare bra, men behövde den verkligen en uppföljare? Svaret är nej. Pacific Rim: Uprising är inte bara en onödig film utan den är även något slarvig och känns lite som en repris på det som vi en gång redan har sett.
 

Denna gången blir det upp till Jake Pentecost (John Boyega John Boyega) och Nate Lambert (Scott Eastwood) att rädda världen... 
 
Dock går det ändå inte att blunda för att filmen är välgjord och snygg till utseende men handlingen är desto sämre trots att den är undhållande. Därtill är många av de karaktärer vi lärde oss tycka om borta och istället möts vi av nya klyschiga små samspel som inte tillför någon större känsla.
 

... och de tar hjälp av en liten fjortis vid namn Amara Namani (Cailee Spaeny ).
 
Hur som helst så är ändå inte filmen dålig utan underhållande på sina små ställen men inget måste, och på det stora hela så är Pacific Rim: Uprising ungefär lika dumt som de sista 4 Transformers filmerna.
 

Monster vs. Robot-fight
 

FILMINFORMATION:

Originaltitel: Pacific Rim: Uprising.
Tagline(s): "Rise up".
Genre: Action, Science Fiction, Äventyr.
Skådespelare: John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny, Burn Gorman, Charlie Day m.fl.
Regissör: Steven S. DeKnight.
Speltid: 111 min (Blu-ray).
Språk: Engelska.
Undertext: Svenska.
Åldersgräns: Rekommenderad från 11 år.
Premiärår: 2018.
Sv. Biopremiär: 23 Mars 2018.
Distributör: Universal.
DVD och Blu-ray release: 6 Augusti 2018.
Köp filmen på DVD hos: Cdon eller Discshop.
Köp filmen på Blu-ray hos: Cdon eller Discshop.
Extramaterial (DVD och Blu-ray): Deleted Scenes With Commentary By Director Steven Deknight • Hall Of Heroes • Bridge To Uprising • Becoming Cadets • Unexpected Villain • Next Level Jaegers • And More!.
 
FILMSERIEN BESTÅR AV: