Sponsrad Video - Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D

Detta är ett sponsrat inlägg. 
 
 
Det finns väll inte någon nörd där ute som har missat att Marvel har skapat sig en alldeles egen tv-serie som bygger på deras S.H.I.E.L.D. agenter och nu är det äntligen dags för den att ha premiär.

För att hänga med i serien Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. så krävs det nog att du har koll på de filmer som ingår i Marvel phase 1. Vill säga Iron Man, The Incredible Hulk, Iron Man 2, Thor, Captain America: The First Avenger och The Avengers och det är just efter filmen The Avengers som Agents of S.H.I.E.L.D. tar sin plats.
 
Agent Phil Coulson "har återvänt från de döda" och nu satt ihop en liten egen grupp av specialagenter vars jobb är att skydda den vanliga befolkningen ifrån att råka ut för underliga och utomjordiska företeelser.
Teamet består av agent Grant Ward som är specialutbildad inom stridsteknik och spionage, agent Melinda May som är deras pilot och kampsportsexpert, agent Leo Fitz som är en extraordinär ingenjör, agent Jemma Simmons som är en geniförklarad biokemist och nybörjaren Skye som tycks kunna hacka sig in i det mesta.
 
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. är självklart skapade utav Joss Whedon som också gav oss The Avenges och serien har för övrigt premiär på Kanal 5 torsdagen den 3:e oktober 2013 med start kl 21:00.