Tredje gången gillt?

Jag blev ju överlycklig när jag fick ett tips om att boken Prometheus: The Art of the Film fanns att köpa hos Bokia.se för 209 kr och jag tryckte då illa kvickt på köp-knappen. Detta var ca 5 dagar sedan och igår kom detta jävla mejlet som minst sagt gjorde mig jävligt förbannad:
 
Photobucket 
Ett tips till er på Bokia.se: Se till så att ni har böckerna hemma när det står att de finns tillgängliga, för då kanske ni slipper missnöjda kunder.
 
Så nu skiter jag i Bokia.se och klickade in mig på Adlibris.com istället. Där finns tydligen Prometheus: The Art of the Film redo för leverans, säger dom i alla fall, och jag klickade motvilligt på köpknappen eftersom boken var bra mycket dyrare där än hos andra onlineaffärer. 238 kr ville de ha för boken och detta ifrågasatte självklart jag:
 
Photobucket 
Med det svaret så avvaktade jag, avbeställde boken för 238 kr och la sedan in en ny beställning på Prometheus: The Art of the Film för 205 kr. Ibland är det bra att ifråga sätta saker och ting för i slutändan kan man alltså tjäna en krona eller två. Nu väntar jag än en gång tålmodigt på min kära filmbok som förhoppningsvis finns i lager hos Adlibris och som förhoppningsvis snart blir levererad hem till mig. Tredje gången gillt kanske.
 
Photobucket