Trauma Center

Trauma Center 
Ensam och inlåst på en isolerad sjukhusavdelning försöker en skadad ung kvinna fly undan två mördare som ska säkra det enda beviset som kan fälla dem, nämligen en kula i hennes ben. Hon får tack o lov hjälp av en polisveteran och nu måste de båda kämpa för sina liv för att överleva natten.  
 
 
BETYG och FILMRECENSION:
Jag minns en tid då Bruce Willis medverkade i bra actionfilmer med ett A-stuk, men nu sysn han dessvärre i den ena skitfilmen efter den andra där manuset är dåligt och där hans medspelare tillhör "underklassen, men ändå kan jag inte tycka allt för illa om en B-film som TRAUMA CENTER.
 

När någon skjuter hans kollega...
 
Trots detta så går det visserligen inte att blunda för Willis överskådespel och hans sämsta prestation någonsin, men ändå vill jag intala mig själv att han bara försöker matcha resten av skådespelarna, men dessvärre tror jag inte ens han försöker göra bra ifrån sig och att han istället börjar halka efter. Dessutom spelades hela filmen in på loppet av 12 dagar och just Willis scener filmades under två av dessa, vilket tyvärr märks tydligt på prestationen från allas håll. Det hela är slarvigt gjort och inte det minsta genomtänkt, och jag undrar hur en forntida stjärna ens kunde nappa på ett manus som detta.
 

... och beviset finns i benet på ett vittne...
 
Så när allt kommer till kritan är TRAUMA CENTER en oerhört dålig och dum film som inte förtjänar din tid, men samtidigt är den så dålig att den faktiskt blir lite underhållande.
 

... måste hon kämpa för att överleva natten och förövarna.
 
 

FILMINFORMATION:

 
Originaltitel: Trauma Center.
Tagline(s): "The enemy is closer than you think" och "Safe place, deadly crime".
Genre: Action, Thriller.
Skådespelare: Nicky Whelan, Bruce Willis, Tito Ortiz, Texas Battle, Catherine Davis m.fl.
Regissör: Matt Eskandari.
Filmmanus: Paul Da Silva.
Speltid: 98 min (Blu-ray).
Språk: Engelska.
Undertext: Svenska.
Åldersgräns: Rekommenderad från 15 år.
Premiärår: 2019.
Distributör: Noble Entertainment.
DVD och Blu-ray release: 27 Juli 2020.
Extramaterial (DVD och Blu-ray): - .