Pan Am

Pan Am:
Året är 1963 och flygbolaget Pan American World Airways har som mål att göra passagerarnas flygresa till den bästa och lyxigaste någonsin, och detta med hjälp av sina vackra flygvärdinnor. Dock är jobbet lite extra svårt för Kate som måste dölja sitt dubbelliv som en hemlig agent för CIA.
 
 
BETYG och RECENSION:
Pan Am är en kortlivad dramaserie som består av ynkliga 14 avsnitt och som visades på tv mellan 2011 och 2012. I serien får vi följa med flygvärdinnorna på deras resor världen över under 1960-talet och där vissa av dom tycks extraknäcka som hemliga agenter åt CIA.
 

De snygga flygvärdinnorna ombord Clipper Majestic bidrar till en förstklassig resa.
 
Att ge oss tittare en Tv-serie som saknar ett slut är något av det värsta som en tv-kanal göra men ändå är detta något som förekommer allt oftare idag, och just den goa serien Pan Am är en sådan. Serien som tar oss upp i luften bjuder på drama, mysterium, romantik och spänning samtidigt som deras resmål är bedårande. Serien innehåller med andra ord lite av varje vilket kryddade min tillvaro under sin kortlivad tid och jag fängslas både av karaktärer och stort. 
 

Det är inte bara förstaklasspassagerarna som kan festa till på planet.
 
När allt kommer till kritan så är Pan Am en serie som möte sitt slut på tok för tidigt och allt man kan göra nu är att se om den när abstinensen trycker sig på. 
 

Kate gör så gott hon kan för att dölja sitt dubbelliv som en hemlig agent
 
 

TV-SERIEINFORMATION:

 
Originaltitel: Pan Am.
Tagline: "Welcome To The Jet Age!", "Tonight, New York... tomorrow, Paris... London.....Rome.", "Meet the women of the future..." och "Buckle up... adventure calls.".
Antal säsonger: 1.
Antal avsnitt: 14. 
Genre: Drama, Romantik.
Skådespelare: Christina Ricci, Margot Robbie, Michael Mosley, Karine Vanasse, Mike Vogel, Kelli Garner, Jeremy Davidson m.fl.
Skapare: Nancy Hult Ganis och Jack Orman.
Speltid: 567 min (ca 42 min per avsnitt).
Språk: Engelska.
Undertext: Svenska.
Åldersgräns: Rekommenderad från 11år.
Sändningsår (TV): 2011 - 2012.
Distributör: Sony.
DVD-release: 6 Februari 2013.
Extramaterial (DVD): Becoming a Pan Am Stewardess • The Berlin set • The life of a stewardess • The plane set • Interview with former Pan Am Stewardess & Executive producer Nancy Hult Ganis.