Home Sweet Hell (Trailer & Poster)

 
Katherine Heigl tog ett rätt så stort steg ner på stegen när hon hoppade av Grey's Anatomy för ca 5 år sedan och hennes filmval har kanske inte varit allt för smickrande. Men jag tillhör ändå en av de få som gillar de romantiska komedierna som hon har gjort och nu är det dags för ännu en komedi, Home Sweet Hell, som i alla fall lyckas fånga min uppmärksamhet.  
 
Home Sweet Hell saknar än så länge ett premiärdatum i Sverige men filmen släpptes på DVD i USA den 7 April 2015 och i England den 18 maj 2015. Så nu kan jag bara hålla tummarna för att den även ska hitta till Sverige, men det kan nog dröja.
 
Home Sweet Hell handlar om Don Champagne (Patrick Wilson) som verkar ha allt. Han har ett framgångsrikt företag, ett perfekt hus, perfekta barn och en till synes perfekt hustru. Men skenet kan bedra och allt förändras när Dons fru Mona (Katherine Heigl) upptäcker att han har haft en affär med den nya expediten Dusty (Jordana Brewster). När det kommer till att behålla sitt sagoboksliv kan inget stoppa henne, inte ens mord.
 
 photo home_sweet_hell_xlg_zps7uzegfio.jpg