Sleeping Beauty (2011)

Photobucket
Sleeping Beauty (Drama):
Lucy är en ung och vacker kvinna som tar de ströjobb hon kan få. Hon gör vad som helst mot betalning och när hon få chansen att tjäna stora pengar på att bli nersövd och dela säng med äldre män tackar hon inte nej.


FILMEN FÅR:

Sleeping Beauty är minst sagt en annorlunda filmen som verkar riktigt intressant med hjälp av sin trailer, men verkligheten är helt annorlunda. Filmen vi möts av är för visso annorlunda men det är också allt. Det vi sedan får se är tråkigt, enformigt, seg och utdraget. Så detta är med andra ord ett klassiskt exempel på hur en trailer kan vara missvisande och på så viss locka till sig tittare. Filmen spelar på få dialoger och de få som finns är bara konstiga och tråkiga. Sleeping Beauty är dessutom helt och hållet upplagd på att visa upp den nakna och unga kvinnokroppen, som här visas upp på ett vackert sätt då den är klädd i utmanande underkläder.


Lättklädda kvinnor.

Men jag undrar varför alla är smala och varför finns här inte en enda kraftig människa? Den nakna och unga manskroppen lyser dock med sin frånvaro till min besvikelse och det vi får se är istället gamla gubbar som blottar sig och kladdar på unga flickor. Detta blir otroligt motbjudande och jag kommer på mig själv med att må illa och viljan att kräkas är stor. Ja, det blir äckligt.


Äckliga snuskgubbar som kladdar på unga flickor.

Men visst finns det stunder då jag ändå sitter som fastklistrad framför tv-rutan i hopp om att något ska hända, det är bara det att inget händer och segheten håller istället i sig. Jag funderar även på hur man som skådespelerska kan ta sig an en roll som Lucy (Emily Browning) där äckliga gamla gubbar få kladda på ens unga och, i detta fallet, vackra kropp. Jag hade mått illa på bara tanke så därför ger jag Emily Browning stora applåder för sitt engagemang. Sleeping Beauty må vara en annorlunda film som säkert faller någon i smaken, men min smak är bättre än så här och jag vill faktiskt ha ut något av mina filmer.


En ovanligt påklädd Lucy.
*Betygssystemet