The Last Patrol (2000)

Photobucket 
The Last Warrior Originaltitle: The Last Patrol (Action/Drama/Thriller):
Efter en kraftig jordbävning har Kalifornien slitit sig loss från fastlandet och blivit en egen lite ön där en liten grupp överlevare nu befinner sig. De är ständigt på jakt efter mat, vatten och andra nödvändigheter som kan hjälpa dom att överleva och snart får de även ta sig an lagen i sina egna händer. För i ett ockuperat fängelse befinner sig ett gäng fångar som har bestämt sig för att göra ön till sin egna fristad, en fristad där alla kan offras.
 
 
 
FILMEN FÅR:
Detta är nog första gången någonsin som jag har somnat ifrån en film eftersom jag har varit helt uttråkad och därefter inte ens orkat starta om filmen igen för att ge den en ärlig chans. The Last Patrol, som filmen egentligen heter, är nämligen seg och tråkig ifrån ruta ett men det var först efter 20 minuter som jag kände att mina ögonlock började falla ner, men jag kämpade ändå tappert för att hålla ögonen öppna. Dock gick det inte vägen och efter drygt 40 minuter var jag avtrubbad och befann mig i drömmarnas land. Tack o lov så återfick jag mitt medvetande så där 10 minuter innan slutet var nått och jag valde därför att nöja mig med det som jag hade sett, vill säga början och slutet utav filmen. För ärligt talat så behövde jag inte se mer för att inse att The Last Patrol är en utav den segaste, tråkigaste och mest ointressanta filmen jag någonsin har sett och det är just de orden som förklarar filmen bäst. Nu hade jag visserligen inte förväntat mig ett The Last Patrol skulle vara något mästerverk, för hur ofta medverkar egentligen Dolph Lundgren i bra filmer? Men jag hade kanske inte heller trott att filmen skulle vara så här..... värdelös. 
 
Photobucket
Det stilla lugnet före stormen som aldrig riktigt kommer.
 
Dolph Lundgren, som vi ser i rollen som Nick Preston, är helt enkelt inte i from utan han går mest runt och gör absolut ingenting. Vi få knappt se honom slåss och det är faktiskt något av en besvikelse eftersom det är lite av hans märke, så utan detta blir filmen bara ännu blekare och ännu sämre. Nu är det kanske så att han viftade till med sina tentaklar under de 40 minuterna då jag var avtrubbad, men dessförinnan och därefter gjorde han inte mycket väsen av sig själv. Det värsta är ändå att The Last Patrol ska föreställa en actionfilm men någon action syns då inte till, i alla fall inte så långt som mitt öga kan nå.
 
Photobucket
Dolphan chillar med sina polare i ökenhettan.
 
Nu är det inte bara Dolphans fel att hela filmen rasar samman utan det beror även mycket på filmens dåliga handlingen och de övriga skådespelarna som inte heller är några att hänga upp i julgranen. The Last Patrol innehåller nämligen även en blåst blondin, Candy (Rebecca Cross), som tycks charma alla tröga män med hjälp av sina blåsta bimbo stil i den uttorkade framtiden och jag kan inte riktigt förstå vad de ser i henne. Men kanske är det så att män faller för ett vackert skal som saknar innehåll, i alla fall är det vad männen i filmen faller för.
 
Photobucket 
En blond bimbo har fått fångst i sitt nät.
 
Så nej, The Last Patrol är inte en bra film, så ta inte fel på betygsikonen här ovan som säger 0/5 och inget annat. Detta är ett bottennapp ifrån helvetet som har kostat mig 99 kr för mycket. Men för att finna en del sjöstjärnor så få man även ta en del fula fiskar på kroken.
 
*Betygssystemet