Oscars 2011 - Red Carpet

Att Oscarsgalan 2011 var en besvikelse kan väll ingen ha missat, men att även röda mattan och modet var en besvikelse har säkerligen många missat eller i alla fall förnekat. För jag misstänker att alla fjolliga modebloggare inte vågar säga sanningen utan ljuger ihop en historia om hur vackra alla var.

Men självklar fanns det en del som strålade på galan och var vackra som få och det var bland annat dessa:

Photobucket
Reese Witherspoon bar enligt mig den vackraste klänningen.

Photobucket
Det nya stjärnskottet Hailee Steinfeld var söt som en maräng i sin skapelse.

Photobucket
Hilary Swank fjädrade upp sig i en glittrig kreation.

Photobucket
Halle Berry glittrade hon med.

Photobucket
Mila Kunis hade en annorlunda klänning som hon faktiskt lyckades bära upp.

Photobucket
Mandy Moore har växt upp och glittrade i en klänning som sken.


Sen kommer vi till de klänningarna som jag tycker är pinsamt fula och värst av allt är att James Franco bar upp sin klänning bättre än någon av kvinnorna här under:

Photobucket
Anne Hathaway var vacker i kostym och James Franco rockade i sin klänning.

Photobucket
Fulast av alla var helt klart Jennifer Lawrence som hade dragit på sig en allt för enkel klänning som man typ kan hitta på HM. Sen fick jag en chock när de sa att hon bara var 20 år, för hon ser ut som 30.

Photobucket
Amy Adams, det fungera liksom inte att ha ett halsband ovan på en gala klänning och sen blir det ju inte bättre av att klänningen är både tråkig och ful.

Photobucket
Jennifer Hudson har rasat i vikt och ville visa upp så mycket hon bara kunde, men tyvärr så är urringningen sjukt ful och inget man vill se. Hade hon satt en tubtopp till nederdelen så hade klänning lätt gått hem.

Photobucket
Nicole Kidman tycks tro att hon rockar galan i denna vedervärdiga kreation som får hennes höfter att se gigantiska ut.

Photobucket
Nu är jag elak mot Natalie Portman men hon brukar bära så mycket finare skapelser på galorna. Egentligen är det inget större fel på klänningen men färgen är gräslig (jag hatar lila). Men bara för att hon är gravid så blir hon genast mycket vackrare än alla andra.

Photobucket
Cate Blanchett bar en av de fulaste klänningarna som någonsin har skapats. Det ser ju fan ut som om att hon bär runt på en bricka framför tuttarna.

Photobucket
Melissa Leo hade även hon en av de fulare klänningarna på sig som fick hennes axlar att se extremt breda ut.

PhotobucketPhotobucket
Scarlett Johansson hade tydligen klädproblem och sprang inom sin mormor och lånade hennes gardiner. Ett plus är dock att ryggen är fin, men resten för jävlig.