Gen-Y Cops (Tejing xinrenlei 2)

Gen-yCops.jpg image by Starbuck_Star
Gen-Y Cops Orginaltitel: Tejing xinrenlei 2 (Action):
En asiatisk polisstyrka, Generation Y Cops, är tillsammans med amerikanska agenter samlade för att testa roboten, RS1 Crime Fighter Unit, under stritsförhållande. Hong Kongs gängstyrda kvarter ska rensas upp. Men personliga uppgörelser och nationella intressekonflikter hotar arbetet. Och när sedan någon tar kontroll över den stridlystna roboten släpps helvetet lös på stadens gator...


Filmen får:
Detta e faktist en uppföljare till en film som heter Gen-X Cops, men den finns inte i sverige. Vilket e lite synd för denna filmen, asså Gen-Y Cops e faktiskt riktigt rolig emellan åt. Asiater kan konsten me att skoja till det. Barnsliga skämt som jag iaf flinar till å de överdriver det mesta de gör vilket gör att det blir ännu roligare. De två poliserna e dock lite svårt att sätta en ålder på bara. Just för att de beter sig som 14, men de måste ju va 25-30 eller nått.
Detta e iaf en av de bättre filmerna jag sett på ett tag nu, bra å rolig (som sagt) men med lite B specialeffekt, vilket gör det ännu roligare. Nu ska detta iofs inte va en komedi, men jag ser det som en Action sc-fi komedi. Helt klart sevär dom man gillar Asiatiska filmer som inte bara e kampsport. För sånna filmer hatar jag, men detta, det e bra. Lite pang pang å kick some robot ass.