Nytt i Filmsamlingen, del 244

 
Ännu en vecka har passerat och självklart har också några nya filmer anlänt till min samling.
 
Veckan började med att jag fick en film som jag helt hade glömt bort att jag köpt, nämligen The Lazarus Effect på Blu-ray som tog hela 1½ månad(!) på sig att anlände från England, något som i vanliga fall tar max ca 5 dagar. Men jag får se det positivt, filmen är betald sedan länge så jag slipper i alla fall noja över en kommande räkning.
 
I början av veckan fick jag även den sedan länge utgående filmen An Education som jag hittade i ett begagnat nyskick på DVD hos Tradera, och även om jag helst inte köper begagnad film så gör jag ibland små undantag. Det var nämligen betydligt billigare att köpa den där än att importera en ny utgåva från utlandet och när pengarna har slutat ticka in får man helt enkelt möta sina demoner.
 
 
Under veckan anlände också en del recensionsexemplar som jag tackar så hjärtligt för.
Först anlände tv-serien Shooter, säsong 1 på DVD och i slutet av veckan anlände också filmen Mother! på Blu-ray, både från Paramount.
Utöver dessa kom även filmen The Beguiled på Blu-ray från Universal och Njutafilms bidrog med filmen Tragedy Girls, även den på Blu-ray.
 
Av dessa har jag hunnit se och recensera Shooter, säsong 1 och The Beguiled vars recensioner ni hittar genom att klicka på titellänkarna här ovan, och övriga recessioner kommer upp på TheMovieFreak.se inom kort.
 
 
Releaseinformation:
Tragedy Girls släpptes den 8 Januari 2017 och ni hittar den här hos Cdon och Discshop.
The Beguiled släpptes den 15 Januari 2017 och går att köpa hos Cdon och Discshop
Shooter, säsong 1 har releasedatum den 22 januari 2017 och går att köpa hos Cdon och Discshop.
Och sist men inte minst har vi Mother! som släpps den 29 januari 2017 och som självklart också går att boka hos Cdon och Discshop.
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: