Tävling: Vinn 'Wonder Woman' på DVD eller Blu-ray!

 
I samarbete med Twentieth Century Fox tävlar jag ut 3 exemplar av filmen 'Wonder Woman' som släpptes på DVD och Blu-ray den 9 oktober 2017, och vinnarna får själva bestämma om de vill ha filmen på DVD eller Blu-ray. Men snabba på, tävlingen avslutas redan vid midnatt nu på söndag.
 
Wonder Women handlar om Diana (Gal Gadot), prinsessan av amasonerna, som vuxit upp och bor på en isolerad paradisö där hon tränats till att bli en oövervinnerliga krigare. Men när piloten Steve Trevor (Chris Pine) kraschlandar på ön får Diana nys om det krig som pågår i världen utanför och hon lämnar då sitt hem för att slåss för mänskligheten, något som leder till att hon upptäcker sitt sanna öde.
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 
För att ta reda på om du vann, klicka här.
 
Du delta i tävlingen genom att mejla ditt svar på frågan tillsammans med önskat format (DVD eller BD), ditt namn och adress till themoviefreak@outlook.com med rubriken "Wonder Woman".
 
FRÅGA: Innan Gal Gadot dök upp som Diana i Wonder Women syntes hon i samma roll fast i en annan film, vad heter den?
 
Vill du höja din vinstchans? Dela och gilla då detta inlägg och lämna en notis om detta i kommentarfältet, och fyll då i ditt namn och din mejladress
 
 
Tävlingen avslutas söndagen den 15/10- 2017 och jag vill ha ditt mejl senast kl 23:59, sena och ofullständiga bidrag blir ogiltiga. Vinnaren kommer publiceras på TheMovieFreak.se den 16/10 kl 12:00 och därefter på tillhörande Facebooksida.
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!


 
Vinnaren dras fram av mig och beslutet kan inte överklagas.Tävlingen är gratis att delta i men du måste vara bosatt i Sverige, och tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att delta. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter.
 
© Twentieth Century Fox Home Entertainment
 

Kommentarer
Magnus Andersson säger:

Gillat och delat sida + tävlingsinlägget på Facebook :)

Trevlig helg! :)

Vänliga hälsningar /

Magnus Andersson

Svar: Tack tack och lycka till! Du får nu två lappar med ditt namn i lottdragningen =) Eller rättare sagt: Ditt bidrag kommer få två olika nr. så du dubblar din chans att vinna när random.org slumpar fram vinnarnumren=)
...Liiinna

2017-10-13 Kl: 21:57:35
Anonym säger:

Skickat och delat på Facebook! Karin Forsberg

Svar: Tack och lycka till! Ditt tävlingsbidrag kommer få två olika nr. så du dubblar din chans att vinna när random.org slumpar fram vinnarnumren :)
...Liiinna

2017-10-14 Kl: 00:44:40
Gunilla säger:

Gillat o delat detta på fb

Svar: Tack tack och glöm inte att skicka in ditt tävlingsbidrag så du kan bubbla dina vinstchanser, jag kan nämligen inte se det i min inkorg än.
...Liiinna

2017-10-15 Kl: 21:43:01

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: