Vinnarna av 'Wonder Woman'

 
'Wonder Woman'-tävlingen är nu avslutad och det rätta svaret på frågan är: "Batman v Superman: Dawn of Justice". De tre lyckliga vinnarna som svarade rätt och som får varsin film i önskat format är:
 
  1. Annika N, Linköping.
  2. Magnus A, Degeberga.
  3. Jimmy B, Kalmar.
 
 
Ett stort GRATTIS till vinnarna och filmen skicks hem till er via posten av Twentieth Century Fox, och ha i åtanke att det kan ta uppemot 3-4 veckor för filmen att komma fram.
Jag vill även passa på att tacka alla som deltog och till er som inte tog hem priset så går filmen att köpa hos bland annat Cdon och Discshop, och bättre lycka nästa gång.
 

Kommentarer
Magnus Andersson säger:

Hejsan.

Jag blev en av de tre lyckliga vinnarna av Wonder Woman. I inlägget skrev Ni att det kunde ta upp till 3-4 veckor för filmen att komma fram. Nu har det gått mer än DUBBLA tiden och fortfarande har ingen film dykt upp! Vad är det som gått fel? Har övriga vinnare hört av sig och saknat filmen? Tacksam för feedback. Vänliga hälsningar samt en önskan om ett Gott Nytt År! / Magnus Kennarth Andersson, Stora Månhällevägen 3, 29731 Degeberga

Svar: Hej hej Magnus. Tack för att du hörde av dig och jag har skickat ett mejl till dig via den mejladress du angav här och nu. Gott nytt år på dig också =)
...Liiinna

2017-12-28 Kl: 18:28:50

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: