Tävling: Vinn 'Maze Runner: The Death Cure' på Blu-ray!

 
I samarbete med Twentieth Century Fox tävlar jag nu ut 3 exemplar av filmen 'Maze Runner: The Death Cure' på Blu-ray som släpps den 11 Juni 2018.
 
Maze Runner: The Death Cure är den sista filmen ut i trilogin där Thomas (Dylan O'Brien) leder sin grupp på deras sista uppdrag: att bryta sig in i den ökända Last City för att hitta ett botemedel mot sjukdomen the Flare, ett uppdrag som kan innebära slutet för dem alla...
 

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 
För att ta reda på om du vann, klicka här.
 
Du deltar i tävlingen genom att mejla följande svar till themoviefreak@outlook.com med rubriken "Maze Runner":
 
1. Svara på frågan: Inspelningen av Maze Runner: The Death Cure försenades, men varför?
2. Uppge ditt namn, adress och mobilnummer (mobil nr. nödvändigt utifall vinsten skickas med budbil eller sms-avisering sker).
 
Vill du höja din vinstchans? Gilla och dela då detta inlägg och lämna en notis om detta i ditt tävlingsbidrag, gärna med en länk till delningen, så får just ditt bidrag två platser i vinstdragningen.
 
Tävlingen avslutas söndagen den 10/6 - 2018 och jag vill ha ditt mejl senast kl 23:59, sena och ofullständiga bidrag blir ogiltiga.
Vinnarnas förnamn och stad kommer publiceras på TheMovieFreak.se den 11/6 kl 16:00 och därefter på tillhörande Facebooksida.
 

 
Vinnarna dras fram av mig och beslutet kan inte överklagas.Tävlingen är gratis att delta i men du måste vara bosatt i Sverige, och tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att delta. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter.
 
© Twentieth Century Fox Home Entertainment
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: