Tävling: Vinn 'Westworld, säsong 1' på Blu-ray!

 
I samarbete med Twentieth Century Fox tävlar jag ut 3 exemplar av tv-serien 'Westworld, säsong 1' på Blu-ray som släpps den 13 november 2017.
 
Westworld är en storsatsning på TV där science fiction och western genren möts i en futuristisk äventyrspark med Vilda Västern-tema. För en stor summa pengar kan man besöka parken och ta del av det laglösa livet, men när en grupp androider börjar avvika från sina programmeringar genom att visa upp märkliga och hotfulla beteenden inser man att något har gått snett. Frågan är bara vad.
Serien är baserad på filmen med samma namn från 1973 och i rollistan finns välkända namn som Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood med flera.
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 
För att ta reda på om du vann, klicka här.
 
Du deltar i tävlingen genom att mejla följande svar till themoviefreak@outlook.com med rubriken "Westworld":
 
1. Svara på frågan: Huvudrollsinnehavaren Evan Rachel Wood hade tidigare ett förhållande med artisten Marilyn Manson, men vad heter han egentligen?
2. Uppge ditt namn, adress och telefonnummer (tfn utifall vinsten skickas med budbil).
 
Vill du höja din vinstchans? Gilla och dela då detta inlägg och lämna en notis om detta i ditt tävlingsbidrag, gärna med en länk till delningen, så får just ditt bidrag två platser i vinstdragningen.
 
Tävlingen avslutas söndagen den 12/11- 2017 och jag vill ha ditt mejl senast kl 23:59, sena och ofullständiga bidrag blir ogiltiga.
Vinnarna kommer publiceras på TheMovieFreak.se den 13/11 kl 12:00 och därefter på tillhörande Facebooksida.
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!


 
Vinnarna dras fram av mig och beslutet kan inte överklagas.Tävlingen är gratis att delta i men du måste vara bosatt i Sverige, och tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att delta. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter.
 
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: