Night School

Night School:
Den framgångsrike säljaren Teddy får sparken efter att han oavsiktligt sprängt sin arbetsplats i luften och nu måste han tillbaka till skolbänken för att kunna få jobb igen. Men det finns två stora hinder: Carrie - en lärare som inte tolererar en förvuxen klassclown på sina lektioner, och Stewart - Teddys gamla fiende från högstadiet som nu är rektor och som gör allt han kan för att underkänna honom.
 
 
BETYG och RECENSION:
Komikern Kevin Hart är tillbaka i ännu en komedi som bland annat hans egna bolag ligger bakom och precis som vanligt är allt överdrivet och dumt, men resultatet blir ändå underhållande. 
 

Teddy (Kevin Hart) och en del andra misslyckade individer tar några lektioner på kvällarna för att få sina betyg.
 
Night School bjuder ungefär på det som man kan förvänta sig då den följer den klassiska mallen av dumma komedier samtidigt som det kryllar av diverse klyschor och en del småäckliga moment. Dock gör samtliga skådespelare det de alltid gör och variationerna från deras tidigare karaktärer är därför små, men konstigt nog så fungerar ändå filmen medan det blir en del småskratt på sina ställen. Ett stort minus är dock det felvisande omslaget som tydligt påpekar att utgåvan innehåller både bio- och den förlängda versionen av filmen, men så är inte fallet och allt vi kan hitta på skivan är den "sönderklippta" versionen.
 

Dock leder Teddy in sina klasskamrater på en del dumheter, ...
 
När allt kommer till kritan så är Night School underhållande för stunden, och detta trots att den inte direkt bjuder på något nytt. 
 

... och han driver sin lärare Carrie (Tiffany Haddish) till vansinne samtidigt som rektorn Stewart (Taran Killam) gör allt han kan för att sätta käppar i hjulen för Teddy
 
 

FILMINFORMATION:

 
Originaltitel: Night School.
Tagline(s): -.
Genre: Komedi.
Skådespelare: Kevin Hart, Tiffany Haddish, Rob Riggle, Romany Malco, Taran Killam, Megalyn Echikunwoke, Al Madrigal, Mary Lynn Rajskub, Anne Winters m.fl.
Regissör: Malcolm D. Lee.
Speltid: 111 min (Blu-ray).
Språk: Engelska.
Undertext: Svenska.
Åldersgräns: Rekommenderad från 7 år.
Premiärår: 2018.
Sv. Biopremiär: 12 Oktober 2018.
Distributör: Universal.
DVD och Blu-ray release: 25 Mars 2019.
Extramaterial (DVD): Alternate ending • Deleted scenes • Feature commentary with director Malcome D. Lee.
Extramaterial (Blu-ray): Alternate ending • Deleted scenes • Gag reel • Night School in session • Extended performance "El Sueno" • And more!.
 

 
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: