How I Met Your Mother, säsong 1-9

How I Met Your Mother, säsong 1-9 (Komedi, Romantik):
Ted Mosby ska berättar för sina barn hur han mötte sin stora kärlek som kom att bli deras mamma, och det blir en lång historia som involverar hans fyra vänner Marshall, Lily, Robin och Barney och diverse upp och ned gånger i hans kärleksliv.
 
 
BETYG och RECENSION: 
(null)
How I Met Your Mother är vad man skulle kunna ha kallat för en långkörare på tv som med sina 9 säsonger är en komediserie vars första 3-4 säsonger är strålande för att sedan bli sämre och sämre och som sedan avsluta med en säsong som är under all kritik. Men trots detta så har den allt sin lilla charm. 
 

Kompisgänget håller ihop i vått och torrt, oftast i en bar.
 
Visst är seriens relationer enormt överdrivna redan från dag ett men karaktärerna är älskvärda med alla sina små egenskaper. Dock upplever jag playern Barney (Neil Patrick Harris) som något för omogen medan det trogna paret Lily (Alyson Hannigan) och Marshall (Jason Segel) är mysiga och söta med en otrolig kemi. Huvudkaraktären Ted (Josh Radnor) är däremot något för godtrogen då han ständigt är på jakt efter kärleken och den kvinna som kommer bli mor till hans framtida barn, och Robin (Cobie Smulders) är den sköna typen som man bara tycker om. I slutändan bidrar de alla till en harmoni som får mig som tittare att må bra, men det finns även stunder då jag kan uppleva sorg och smärta.
 

Ted vill ha det som Marshall och Lily har
 
I det stora hela så är How I Met Your Mother en bra serie som lätt utvecklas till ett beroende och det går dessutom fort att beta sig igenom alla säsongerna, men den avslutande säsongen är dessvärre en stor besvikelse som borde ha gjorts om...
 

... och Barney, han leker mest runt.
 

TV-SERIEINFORMATION:

Originaltitel: How I Met Your Mother.
Tagline: "A love story in reverse".
Antal säsonger: 9.
Antal avsnitt: 208. 
Genre: Komedi, Romantik.
Skådespelare: Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan m.fl.
Skapare: Carter Bays och Craig Thomas.
Speltid: 4 576 min (ca 22 min per avsnitt).
Språk: Engelska.
Undertext: Svenska.
Åldersgräns: Rekommenderad från 7 år.
Sändningsår (TV): 2005 - 2014.
Distributör: 20th Century Fox.
DVD-release: 21 November 2014.
Extramaterial (DVD-Bonusdisc): All Out of Spoilers: Looking Back at Your Mother - A Retrospective • Table Read ot the Series Final with the entire cast • The Secret of the Pineapple Incident Revealed • Meeting the Mother • How I Met Your Mother at Comic-Con 2013 • The Mosby Kids: 8 Years on the Couch • How We Filmed the Kids • Plus all the Special Features from every previous seasons.
 

 
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: