Love, Simon

Love, Simon (Drama, Komedi, Romantik): 
Simon lever sitt liv som alla andra tonåringar, men han döljer en stor hemlighet. Han är nämligen bög och har förälskat sig i en okänd skolkamrat som han träffat på nätet. Nu brottas han med att finna sig själv och komma ut ur garderoben, samtidigt som han försöker få ett ansikte på sin kärlek.
 
 
BETYG och RECENSION:
Love, Simon står kärleksproblem och att hitta sig själv på meny och även om sagan i sig är väldigt fin, varm och stark så känns den på tok för vanlig för att fängsla mig totalt.
 

Simon lever det normala livet med sin familj...
 
Det vi få se här är nämligen något som så många andra filmer och även tv-serier tar upp idag och därför känns inte innehållet unikt eller nytt, men trots detta så är filmen väldigt charmig och mysig. Skådespelarna har en fin kemi och även om jag hade velat lära känna karaktärerna bättre så känns de äkta. Dock får jag känslan av att Simons (Nick Robinson) problem förstoras samtidigt som de ändå håller en lågmäld ton och i slutändan gör man helt enkelt en höna av en fjäder.
 

... och sina vänner...
 
Allt som allt så är Love, Simon en mysig och söt liten film som dock inte avviker från mängden, men på det stora hela så är detta ändå en bra film som är värd en titt.
 

...medan han i hemlighet trånar efter den homosexuella kärleken på nätet
 

FILMINFORMATION:

Originaltitel: Love, Simon.
Baserad på boken: Simon vs. the Homo Sapiens Agenda, av Becky Albertalli.
Tagline(s): "He's done keeping his story straight", "Everyone deserves a great love story", "Dear Moviegoers, Please form a line at concessions. It doesn't have to be straight. Love, Simon", "Experience a love story that must come out" och "Love honestly. Love fearlessly. Love completely. Love, Simon".
Genre: Drama, Komedi, Romantik.
Skådespelare: Nick Robinson, Katherine Langford, Alexandra Shipp, Logan Miller, Keiynan Lonsdale, Jorge Lendeborg Jr., Jennifer Garner, Josh Duhamel m.fl.
Regissör: Greg Berlanti.
Speltid: 110 min (4K Ultra HD / Blu-ray).
Språk: Engelska.
Undertext: Svenska.
Åldersgräns: Barntillåten.
Premiärår: 2018.
Sv. Biopremiär: 15 Juni 2018.
Distributör: 20th Century Fox.
DVD och Blu-ray release: 12 November 2018.
Köp filmen på DVD hos: Cdon eller Discshop.
Köp filmen på Blu-ray hos: Cdon eller Discshop.
Köp filmen på 4K Ultra HD hos: Cdon eller Discshop.
Extramaterial (DVD, Blu-ray och 4K UHD): Deleted Scenes • The Adaptation • The Squad • #FirstLoveStoryContest Winner • Dear Georgia • Dear Atlanta • Audio Commentary by Director Greg Berlanti, Producer Isaac Klausner and Co-Screenwriter Isaac Aptaker • Gallery.
 

 
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: