The Intern

The Intern (Drama, Komedi):
Den 70-åriga änklingen Ben har tröttnat på livet som pensionär och ger sig in i leken igen genom en praktikplats på en nätbutik för mode som drivs av karriäristen Jules.  
 
 
 
BETYG och RECENSION:
The Intern är en dramakomedi med en enkel handling och den är inte vidare speciell, men filmen lyckas trots allt ändå leverera en underhållande underhållning i sin enkelhet samtidigt som den skickar värme och kärlek hela vägen ut till oss tittare. 
 

Jules (Anne Hathaway) driver en framgångsrikt online klädaffär...
 
Nu är det dock så att vi praktiskt taget redan har sett detta innan, i filmen Internship, och även om grundstrukturen skiljer sig åt så är budskapet detsamma: Att man aldrig är för gammal för att lära sig. Men hur som helst så uteblir tyvärr nytänket denna gång. Däremot så imponerar skådespelarna på mig och jag förvånas över att jag för en gångs skull uppskattar deras prestation. Anne Hathaway gör sin rollen rättvis och hennes karaktär blir älskvärd då hon kämpar tills fingrarna blöder för att hålla sig på toppen av framgång. Detsamma gäller Robert De Niro som får mig att se förbi mina förutfattade meningar gentemot honom och för en gångs skull tycker jag om den karaktär han gestaltar, nämligen en snäll gammal man som försöker smälta in i den moderna och tekniska världen. 
 

... där pensionären Ben (Robert De Niro) får en praktikplats.
 
Även om The Intern inte sticker ut ur mängden så gillar jag den och hade det inte varit för det klyschiga slutet så hade filmen varit ännu bättre.
 

Det uppstår en fin vänskap mellan de två väldigt olika individerna
 

FILMINFORMATION:

Originaltitel: The Intern.
Tagline(s): "Experience never gets old".
Genre: Drama, Komedi.
Skådespelare: Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo, Anders Holm m.fl.
Regissör / Filmmanus: Nancy Meyers.
Speltid: 121 min (Blu-ray).
Språk: Engelska.
Undertext: Svenska.
Åldersgräns: Barntillåten.
Premiärår: 2015.
Sv. Biopremiär: 9 Oktober 2015.
Distributör: Warner Bros.
DVD och Blu-ray release: 15 Februari 2016.
Extramaterial (DVD): LEARNING FROM EXPERIENCE: Director Nancy Meyers and the cast discuss bridging the “generation gap” in a humorous way.
Extramaterial (Blu-ray): LEARNING FROM EXPERIENCE: Director Nancy Meyers and the cast discuss bridging the “generation gap” in a humorous way • DESIGNS ON LIFE: Learn about the film’srunway-ready looks and eye-popping interior design • THE THREE INTERNS: An exclusive interview with Comedy Central fan faves Adam DeVine, Zack Pearlman and newcomer Jason Orley.
 

 
 
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: