Nytt i Filmsamlingen, del 257

 
Ännu en vecka har passerat och sakta men säkert närmar jag mig min riktiga återkomst till jobbet. Jag må vara tröttare än tröttast och jag saknar därför helt och hållet ett liv vid sidan om arbetet, men ändå ser jag till att hitta tiden till att köpa och se film. Så därför har jag även denna veckan råkat motta en del filmer och en serie.
 
 
Ingen har väl missat att det var Green Friday den 27 April och därför kunde jag inte heller undgå att klicka hem ett par filmer från Cdon. Där hittade jag filmerna Bad Moms 2 och The Glass Castle på Blu-ray samt tv-serien The Sinner, säsong 1 på DVD. Och när jag ändå var i farten så råkade jag snubbla in till Amazon UK där jag lyckades klicka hem filmerna Darktide och The Martian - Extended Edition på Blu-ray.
 
Utöver dessa så har jag även fått musikalen The Greatest Showman på BD från goa 20th Century Fox, en film som mina söta små läsare även kan ta chansen att vinna genom att delta i tävlingen som ni hittar här. 😘💋
 
💕💗💖💗💕
 
RELEASE- och KÖPINFORMATION:
  • Filmtitel: The Greatest Showman. Releasedatum: 2018-05-14. Köp filmen hos Cdon eller Discshop.
 

Kommentarer
Lena säger:

Missade helt Green Friday då jag var bortrest men fick ändå ett riktigt bra erbjudande på just The Showman så den klickade jag snabbt hem så fort jag bara kunde :D Ser ut som en hel del intressanta filmer!

Svar: =O Missade du GF!?!?! Det är ju en av de två viktigaste dagarna på året! Jag började titta på The Greatest Showman igår och gillade verkligen musiken. Men fyllan och en diskussion gjorde att jag glömde bort att se den, så jag lyssnade bara på musiken.. men jag ska börja om på filmen ikväll igen. Den verkar lovande =)
...Liiinna

2018-05-05 Kl: 08:55:33
URL: http://livinginfctionalworlds.blogg.se

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: