Lost in Space (S01E01) - Impact

Lost in Space (S01E01) - Impact (Drama, Science Fiction, Äventyr):
Efter att ha kraschlandat på en främmande planet måste familjen Robinson inte bara försöka hitta en väg hem utan även kämpa för att överleva medan de omringas av en ständig fara.  
 
 
BETYG och RECENSION:
Efter tv-serien med samma namn från 1965, och som även fick sig en remake i form av en film under 1998, kommer nu ännu en remake på Lost in Space där vi kastas rätt in i familjen Robinsons vilsna äventyr i rymden och där de nu har kraschlandat på en främmande och iskall planet. Det må låta lovande men det första intrycket säger tyvärr annat.
 
Det första avsnittet, Impact, må mycket väl vara en av de sämsta introduktion av en tv-serie jag har sett och detta på grund av att vi kastat rätt in i smeten utan någon som helst förvarning eller förklaring på vad som sker... något som i och för sig tycks komma allt eftersom under avsnittet, och förhoppningsvis även seriens, gång. Tack vare den hastiga början så känns det som om att vi lämnas lite åt slumpen då vi även lämnas utan en presentation av karaktärer och händelser vilket också ger en dålig start på det hela. Trots detta så känns ändå serien påkostad då det kommer till CGI-effekter och liknande men samspelet mellan karaktärer och tittare vaknar dessvärre aldrig riktigt till liv. Kanske är det så att man måste ge serien lite tid eller så tar skaparna för givet att man redan känner till grundstoryn. Hur som helst så imponerar inte det första avsnittet något vidare på just mig men jag tänker ändå fortsätta titta och ge serien en ärlig chans, en chans att möjligtvis vinna mitt hjärta...
 
 

AVSNITTSINFORMATION:

Originaltitel: Lost in Space.
Säsong- och Avsnittsnummer: Säsong 1, Avsnitt 1.
Avsnittstitel: Impact.
Tagline: "Danger will find them".
Baserad på TV-Serien: Lost in Space (1965), skapad av Irwin Allen .
Genre: Drama, Science Fiction, Äventyr.
Skådespelare: Molly Parker, Toby Stephens, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Mina Sundwall m.fl.
Skapare: Irwin Allen, Matt Sazama, Burk Sharpless.
Avsnittsspeltid: 64 min.
Språk: Engelska.
Undertext: - .
Åldersgräns: Okänt.
Premiärdatum: 13 April 2018 (Netflix).
TV-bolag: Netflix.
 

 
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: