Årets Femtonde Biobesök

 
Det har blivit dåligt med biobesök i år. Dels för att värken i min kropp blir olidlig om jag sitter stilla för länge och när det händer tappar jag också tråden på filmen, och dels för att min ekonomi är pressad. Och jag skulle ljuga om jag sa att ett biobesök är billigt. Men ibland gäller det att bita i det sura äpplet och trotsa alla hinder, och just därför har jag bestämt mig för att se Thor: Ragnarök (originaltitel: Thor: Ragnarok) på bio ikväll.
 
Filmen hade svensk biopremiär den 27 oktober 2017 men eftersom 3D-formatet inte lockar mig valde jag att vänta ett par dar och se den i 2D ikväll med start kl 20:15.
Dock får jag väl också erkänna att jag suget efter filmen fortfarande inte har hittat hit men eftersom jag redan har hämtat ut biljetten så kommer jag och min trogna dejt Mr. CocaCola Zero att infinna oss på bion i tid. Så nu hoppas jag bara att filmtitten är värt allt besvär som den kommer tillföra.
 

Kommentarer
Flisan säger:

Åhh denna vill jag se :D

Svar: Är förvånansvärt rolig =D Marvel har antagligen börjat satsa mer och mer humor efter framgången med Ant-Man och Guardians of the Galaxy.
...Liiinna

2017-11-01 Kl: 16:37:08
URL: http://nouw.com/tvseriebloggen

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: