Årets Sjuttonde Biobesök

 
Efter förra helgens ovanliga biobesök är jag nu tillbaka till mina gamla vanor igen, vilket betyder att "min" biostol är bokad, jag går ensam och filmen som ska ses faller under science fiction genren.
 
Kvällens biofilm blir alltså Justice League som hade svensk biopremiär den 15 november 2017, men då stod Ikea på mitt schema och filmen fick därför vänta. Dessutom kände jag inte heller för att se den två timmar långa DC Comics filmen i 3D. Varför? Jo, efter bara några sekunder upplever jag nämligen en djävulsk smärta bakom öronen och på näsan av glasögonen vilket får mig att tappa koncentrationen, och jag antar att min fibromyalgi ligger bakom detta. Vi är nämligen extra känsliga för tryck, beröring och slag. Allt gör liksom ondare plus att att vi lever med en konstant smärta som inte behöver förvärras om man kan undvika det. Så därför ska filmen ses i 2D på stans biograf med start kl 21:00, och med mig som dejt har jag som vanligt Mr. Coca-Cola Zero.
 
Och snälla biobesökare. Sitter för fasiken kvar tills eftertexten har rullat klart, det är nämligen extra scener både under och efter eftertexten.
 

Kommentarer
Emelie säger:

Tycker det är lite konstigt att DC känner att dem också behöver ha extra scener i slutet som Marvel alltid haft. Gick efter den första efterscenen, för "det är ju Marvels grej med efterscener!". Kände dock inte att jag missade något, i och med att det bara var Lex och Deathstroke.

Men ändå!! Tycker det ska vara Marvels grej!

Svar: Nu för tiden har allt fler filmer scener i och efter texten, till och med TV-serie. Så det är lika bra att alltid sitta kvar och vänta. Dock blir man ju lite sur om man suttit där i 10 minuter helt i onödan.
...Liiinna

2017-11-18 Kl: 18:09:53
URL: http://thoughtsbyem.com

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: