Office Christmas Party (2016)

Office Christmas Party (Komedi):
När Clays syster Carol och tillika VD hotar att lägga ner hans avdelning anordnar avdelningschefen en julfest för att säkra en ny kund som kan rädda deras jobb, men festen går snart överstyr.
 
 
BETYG och RECENSION:
Vad är inte en julfilm mitt i sommaren? I Office Christmas Party flödar alkoholen som om det vore midsommar med jultema och företagsfesten är på topp, men filmen kan dock inte riktigt mäta sig med sin egna feststatus och när allt kommer till kritan så blir hela kalaset mest bara dumt.
 

Det är dags att sprida ut inbjudningarna.
 
Office Christmas Party har "halva" Saturday Night Live teamet med i rollistan och trots att dessa skådespelar är komiker på elitnivå så lyser skratten med sin frånvaro. Allt är överdrivet till max men ändå dämpat och som tittare får man därför istället nöja sig med några få svaga flin och småleenden. Handlingen är inte heller originell eftersom vi har sett fester spåra ur på film så många gånger förr, därför blir det hela aningen tröttsamt och även utan överraskningar då klyschorna slår i julklockorna.
 

Två duktiga komiker från SNL syns i rollistan men ändå är skratten begränsade.
 
I slutändan så är Office Christmas Party som en stor fylla med dumma beslut som kanske kan anses vara roliga när man är onykter, men när man inte har en droppe alkohol i kroppen så blir filmen mest bara enformig och på snäppet till tråkig. Så för bästa effekt rekommenderar jag att du som tittare är på samma fyllenivå som karaktärerna i filmen, då blir du kanske lite underhållen.
 

Fullt ös medvetslös!
 

FILMINFORMATION:

Originaltitel: Office Christmas Party.
Svensk titel: Office Christmas Party.
Tagline: "Party like your job depends on it".
Genre: Komedi.
Skådespelare: Jason Bateman, Olivia Munn, T.J. Miller, Jennifer Aniston, Kate McKinnon, Courtney B. Vance, Jillian Bell, Rob Corddry, Vanessa Bayer, Randall Park m.fl.
Regissörer: Josh Gordon och Will Speck .
Speltid: 105 min (Blu-ray).
Språk: Engelska.
Undertext: Svenska.
Åldersgräns: Rekommenderad från 11 år.
Premiärår: 2016.
Sv. Biopremiär: 7 December 2016.
Distributör: Nordisk Film.
DVD och Blu-ray release: 21 April 2017.
Extramaterial (DVD och Blu-ray): - .
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: