Nytt i Filmsamlingen, del 147

 
Ibland tycker man ju bara lite synd om sig själv och då mår man alltid lite bättre av att handla. Normala kvinnor köper vanligtvis kläder men jag avviker och köper film som sedan kan ta mig bort från verkligheten.  
Nu senast fick jag ett kraftigt sug av att köpa hem några B-filmer och då föll lotten på After.Life på Blu-ray och sedan Monsters: Dark Continent, Terminus och Dark by Noon på DVD och de alla är köpta hos Discshop.se.
 
 
After.Life är en "gammal" film från 2009 som har Christina Ricci, Liam Neeson och Justin Long med i rollistan och som ännu inte har släppts i en svensk utgåva. Filmen handlar om en ung kvinna som efter en bilolycka blir fast mellan liv och död, och hon kommer då i kontakt med en begravningsentreprenör som tycks kunna hjälpa henne att gå vidare.
 
Monsters: Dark Continent är uppföljaren till Monsters och utspelar sig 10 år därefter. De infekterade zonerna har spritt sig över världen och en soldat söker desperat efter sin kompis som kan befinna sig i en av dessa monsterfyllda zoner.
 
Terminus tar oss med till ett krig som har kört ekonomin i botten, men efter en olycka upptäcker mekanikern David Chamberlain någonting som kommer att avgöra ödet för hela mänskligheten.
 
Och sist men inte minst så har vi Dark by Noon som utspelar sig i en alternativ tidslinje där tidsresor är mjöliga, och där man upptäcker att en kärnvapenexplosion kommer inträffa om blott 8 timmar. Utan vetskap om var bomben finns blir det en kamp mot klockan för att säkra sin överlevnad.
 
 
Ja, 4 B-filmer som alla tycks ha en något cheesy handling, men ibland är en kass B-film precis vad man behöver och har man dessutom tur så är de så dåliga att de nästan blir bra.
 

Kommentarer
rosa säger:

Hej!
Köpte du något på cdon green friday? Vilka filmer/serie köpte du då?

Svar: Jag köpte 2 filmer och en serie. Vilka filmer har jag pinsamt nog redan hunnit glömma men jag köpte iaf The Good Wife - The Complete Series på dvd för 499 kr. Så resten blir en surprise när de anländer 😊
...Liiinna

2017-04-30 Kl: 00:17:56

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: