Sisters (2015)

 photo sisters_zpshc4b1buj.jpg 
Sisters (Komedi):
Systrarna Maura och Kate träffas för att rensa ut sitt flickrum då deras föräldrar ska sälja huset, men innan de kan säger hej då anordnar de en avskedsfest som mer eller mindre spårar ur.  
 
 
BETYG och RECENSION: 
Sisters är en komedi från 2015 som har Amy Poehler och Tina Fey i huvudrollerna som Maura och Kate, två vuxna men inte så mogna systrar som anordnar en sista fest i sitt forna föräldrahem innan det ska säljas. Det bjuds på vuxen tonårsfylla, barnsliga beteenden, dåliga beslut och ett sjuhelsikes ös, men vidare roligt blir det dessvärre inte trots respektabla komiker i rollistan. 
 
 photo sisters02_zpsvhjkorhq.jpg
Kate och Maura återvänder till sitt föräldrahem för att rensa upp sitt flickrum
 
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge heter det ju, men när man har väntat länge på något som man tror ska vara humoristiskt blir besvikelsen desto större när motsatsen bevisas. Systrarna som både är i fyrtioårsåldrarna beter sig som barnsliga fjortisar medan spriten flödar vilket inte blir underhållande utan snarare bara pinsamt. Under filmens gång skäms jag i högsta grad i deras vägnar men all ära till Poehler och Fey som lyckas efterapa en tonårsfylla och allt som hör därtill. 
 
 photo sisters05_zpskrdbn8fz.jpg
Två vuxna fjortisar
 
I Sverige fick vi bara theatrical versionen av Sisters men ärligt talat så behöver vi inte unrated/extende utgåvan, filmen är nämligen tillräckligt lång som den är ändå. Nu säger jag inte att filmen är dålig men det är inte heller vidare bra eller rolig, den är nämligen så pass omogen och överdriven att allt går överstyr och lämnar oss med en baksmälla. Sisters må vara en komedi som innehåller medelålders skådespelare men humorn är gjord för tonåringar och unga vuxna, så därför kan jag nog bara rekommendera filmen till folk i åldrarna 15-25. 
 
 photo sisters3_zpsnzsq5zop.jpg
Det flörtas hej vilt när spriten är i kroppen
 
© 2015 Universal Studios

FILMINFORMATION:

Originaltitel: Sisters.
Svensk titel: Sisters.
Taglines: "They don't get any closer than this" och "Big sisters don't always know best".
Genre: Komedi.
Skådespelare: Amy Poehler, Tina Fey, Maya Rudolph, Ike Barinholtz, James Brolin, Dianne Wiest, John Cena, John Leguizamo, Madison Davenport m.fl.
Regissör: Jason Moore.
Speltid: 118 min (Blu-ray).
Språk: Engelska.
Undertext: Svenska.
Åldersgräns: Rekommenderad från 15 år.
Premiärår: 2015.
Sv. Biopremiär: - .
Distributör: Universal.
DVD och Blu-rayrelease: 5 September 2016.
Köp filmen på DVD hos: Discshop, Cdon och Ginza.
Extramaterial (DVD): Deleted Scenes • Gag Reel • The Improvorama.
Köp filmen på Blu-ray hos: Discshop, Cdon och Ginza.
Extramaterial (Blu-ray): Deleted Scenes • Gag Reel • The Improvorama • Extended Scenes • How To Throw A Party • Grown-Up Parties Suck • The Alex Chronicles • The Kate And Pazuzu Chronicles • A Teen Movie... For Adults • The Original Sister • Pool Collapse Visual Effects.
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: