Star Trek Beyond (2016) - Trailers & Posters

Det är ingen hemlighet att jag föredrar Star Trek framför Star Wars och just därför spottar jag nu ut trailersarna till den kommande Star Trek Beyond som är den tredje filmen ut i nystarten men den 13:e ut i hela Star Trek franchisen. 
 

 
I Star Trek Beyond har USS Enterprise kommit halvvägs in i sitt femåriga uppdraget och efter att den stannat till vid Starbase Earhart, en avlägsen utpost i utkanten av Federation utrymme, attackeras de av en kraftfull och ostoppbar våg av okända aliens. Med besättningen strandsatta på en okänd planet och utan några uppenbara medel för räddning, befinner de sig nu i en konflikt med en ny hänsynslös fiende som har ett välförtjänt hat mot federationen och allt vad det står för.
 
Star Trek Beyond har svensk biopremiär den 22 Juli 2016 och i rollistan ser vi återigen Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Simon Pegg, John Cho och Anton Yelchin. Till nytillskotten i rollistan hör bland annat Idris Elba och Sofia Boutella och Justin Lin står denna gången för regin, men J.J. Abrams finns fortfarande med på ett hörn och denna gången som producent.
 
 photo star_trek_beyond_xlg_zpsw7uuhkbl.jpg photo star_trek_beyond_ver2_xlg_zps96lv4tre.jpg
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: