Årets Sextonde Biobesök

 
Jag var fast besluten om att inte se Rogue One: A Star Wars Story på bio efter fjolårets tabbe då jag inbillade mig att Star Wars: The Force Awakens vare en av de bästa filmerna för att sedan upptäcka att biomyset hade fört mig bakom ljust. Jag orkade alltså inte se klart filmen när den anlände på Blu-ray. Men nu är det så att jag har fallit för grupptrycket och bokat mig en biljett till årets Star Wars film, men den går fortfarande att avboka om jag skulle ändra mig och med tanke på att jag må skit en dag som denna så är den risken stor.
 
Rogue One: A Star Wars Story hade svensk biopremiär den 14 December 2016 men det är först ikväll som jag ev. kommer se den. Filmen går upp i 2D kl 21:00 på stans biograf och som vanligt tar jag med min Mr. Coca-Cola Zero som dejt, om jag nu orka ta mig dit, och denna gången hoppas jag på att inte bli lurad till att tycka om filmen.

Kommentarer
Tess säger:

Det var ingen risk för mig att tycka om den här filmen iaf. Blev så besviken! Ska bli intressant att läsa vad du tyckte :-)

Svar: Såg din rec och jag kan säga som så att vi tycker ungefär lika. Dock har jag inte ens påbörjat min rec, blev för besviken av skräpet att jag inte ens kan formulera mig.
...Liiinna

2016-12-30 Kl: 21:24:47
URL: http://highlandertess.blogg.se
Tess säger:

Svar: Jag blev så ilsk så jag var tvungen att skriva av mig direkt jag...haha :-D

2017-01-01 Kl: 01:18:10
URL: http://highlandertess.blogg.se

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: