Younger (S01E01) - Pilot

 photo Younger kopiera1a350_zps91xffmma.jpg 
Younger (S01E01) - Pilot (Komedi):
Efter att den 40-åriga Liza misstas för att vara yngre än vad hon faktiskt är bestämmer hon sig för att starta om sitt liv som en 26-åring och fånga in sitt drömjobb. Nu gäller det bara att ingen upptäcker hennes hemlighet och rätta jag.
 
 
TV-SERIEAVSNITTET FÅR: 
Younger är en ny komediserie som bygger på boken med samma namn och som precis har börjat rulla på TV i USA. I pilotavsnittet får vi lära känna huvudpersonen Liza (Sutton Foster) som är 40 år gammal, arbetslös och skild. Hennes tonårsdotter Caitlin (Tessa Albertson) har lämnat landet och åkt till Indien för att studera och när Liza misstas för att vara i 20-årsåldern ser hon sin chans till att fånga drömjobbet och drömlivet. Hon genomgår en lätt makeover, fixar kläderna och kastar sig in i en yrkesroll som hon kanske är lite för gammal för, men så länge kan kan lura omvärlden kan man fejka sig till toppen. Det gäller bara att kunna ta kontroll över Facebook, Twitter, Instagram och andra sociala medier.
 
Vid en första titt så verkar Younger vara en lättsam och underhållande komedi med potential och jag som också har lämnat 20-års åldern bakom mig kan mycket väl förstå Lizas dröm om att vara ung och het igen. Dock möter hon, precis som alla oss gamlingar, på problem när det kommer till att hänga med i det fartfyllda livet som 20-åringarna lever och därför blir inte bara hennes jobb en utmaning utan också hennes livsstil vid sidan om. För att krydda livet och utnyttja situationen till fullo nappar hon på det lammkött, Josh (Nico Tortorella), som raggar upp henne och jag känner redan här att detta kommer leda till problem men också en del skratt. 
 
Younger verkar vara en komediserie för mig och jag gillar speciellt den desperata ton som serien ger när det kommer till viljan att vara ung igen. Den må inte vara tydlig men viljan finns ändå där och alla vi som har passerat 30 bör känna igen den. Nu är det visserligen så att Sutton Foster som syns i huvudrollen som Liza ser väldigt ung ut för sin ålder och det hjälper definitivt hennes karaktär på traven och hon passar därför perfekt in i rollen. Den forna Hollywoodstjärnan Hilary Duff syns även hon i en rätt så stor roll men till skillnad från Liza så är hennes karaktär Kelsey fortfarande i 20-års åldern och när de båda står bredvid varandra så märker man en tydlig åldersskillnad. Men vare sig om en eller annan rynka skiner igenom så verkar ändå Younger vara en rätt så underhållande liten tv-serie som jag kommer fortsätta följa. Nu är det kanske inte så att den är superbra men den har i alla fall något att komma med och det räcker för mig.
 
 photo Younger S01E01_zpsxcsauo6j.jpg
 

AVSNITTSINFORMATION:

Originaltitel: Younger.
Svensk titel: Younger.
Baserad på boken: Younger, av Pamela Redmond Satran.
Tagline: "It's only a lie if you get caught".
Säsong och Avsnittsnummer: Säsong 1, Avsnitt 1.
Avsnittstitel: Pilot.
Genre: Komedi.
Skådespelare: Sutton Foster, Hilary Duff, Debi Mazar, Nico Tortorella, Miriam Shor, Molly Bernard, Tessa Albertson m.fl.
Skapare: Darren Star.
Avsnittsspeltid: 21 min.
Språk: Engelska.
Undertext: - .
Land: USA.
Åldersgräns: Rekommenderad från 11 år.
TV-premiär (USA): 24 Februari 2015.
Distributör: TVland.
DVD och Blu-rayrelease: Okänt.
Köp TV-serien på DVD hos: Discshop, Cdon och Ginza.
Extramaterial (DVD): Okänt.
Köp TV-serien på Blu-ray hos: Discshop, Cdon och Ginza.
Extramaterial (Blu-ray): Okänt.

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: