The Americans (S01E03) - Gregory

 photo americansavsnitt3_zps37463d52.jpg 
The Americans (S01E03) - Gregory (Drama/Kriminalare/Mysterium):
Gregory, Elizabeth älskare, hjälper dem att ta kontakt med Roberts änka trots att FBI övervaka henne. Gabriel, Phillip och Elizabeths informatör, blir utbytt och ersätts av en kvinna, och Phillip gör sedan ett farlig köp av information.
 
 
TV-SERIEAVSNITTET FÅR:
I bland så önskar man att man visste mer och saker och ting, som KGB agenter och deras jobb. När jag kastar mig in i det tredje avsnittet, Gregory, av The Americans har jag nämligen fortfarande något svårt för att hänga med i svängarna och jag förstår ännu mindre vad de snackar om när de drar in den sovjetiska regeringen. Och för att göra saker och ting ännu mer komplicerade för en sån som mig så fortsätter serien med att vara något osammanhängande och rörig. Jag får nästan känslan av att vi går miste om en massa nödvändig information och jag upplever upplever även små glapp i manuset. Men det kan lika väl vara inbillning från min sida eftersom jag inte riktigt förstår vad det hela går ut på... mer än att Pillip (Matthew Rhys) och Elizabeth (Keri Russell) spionerar på den Amerikanska regeringen.
 
The Amercians binder ihop information från sina tidigare avsnitt och har man då svårt för att hålla reda på namn och ansikten så blir det problem. Jag har t.ex väldigt svårt för att hålla reda på personen som bara har blinkat förbi lite snabbt i föregående avsnitt och det är just sådan personer som man måste ha koll på för att kunna binda ihop trådarna. Samtidigt blommar självklart även ny information upp och då blir det också ännu mer detaljer att hålla reda på. Men vad som fortfarande "glädjer" mig är iallafall att vi få se den svartsjuka som blommar upp mellan Elizabeth och Pillip. Deras skenäktenskap går som bekant lite upp och ner och vare sig de vill det eller ej så blir de sårade när någon annan kommer in i bilden.
 
Ja, The Americans tappar något med sitt tredje avsnitt Gregory och jag känner dessutom hur suget på att se mer sakta försvinner. Den där spänningen som jag har talat om tidigare finns fortfarande kvar men den har nu tystats ner något och det är synd. Men än ger jag inte upp utan jag fortsätter sakta men säkert att beta av avsnitt efter avsnitt.
 
 photo TheAmericans1x3_zpsa64766e2.jpg
 
 

TV-SERIEINFORMATION:

Originaltitel: The Americans.
Säsong och Avsnittsnummer: Säsong 1, Avsnitt 3.
Avsnittstitel: Gregory.
Genre: Drama, Kriminalare, Mysterium.
Skådespelare: Keri Russell, Matthew Rhys, Keidrich Sellati, Holly Taylor, Noah Emmerich m.fl.
Skapare: Joseph Weisberg.
Speltid: 44 min.
Språk: Engelska.
Produktionsland: USA.
Åldersgräns: 15 år.
Premiärår: 2013.
Distributör: 20th Century Fox.
DVD-release: 19 februari 2014 (första säsongen).
TV-serien (säsong 1) finns att köp hos: Discshop, Cdon och Ginza.
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: