Gert Fylking: "Slå ihjäl sommarkatterna"

 
Det är väll inte direkt någon hemlighet att radioprataren Gert Fylking saknar en del hjärnceller, men att han är en djurmördare kom som en chock för mig.

Men det är tur att man nu vet hur Gert Fylking ser ut, för nu blir det lättare att leta upp honom och slå ihjäl honom med en sten eller stoppa honom i en påse och dränka honom. För det är ju tydligen så han själv vill dö och därför ser jag det som en inbjudan. Är det så han vill behandla katter så är det också så han kommer att dö.... vänta bara. 
 
 photo GertFylking2.jpg

Kommentarer
SERIESNACK.SE säger:

Jag spyr galla på de människor som kan göra illa djur. Djur är så oskyddade och försvarslösa och de behöver människor som faktiskt slåss för deras rätt. Blir så upprörd när jag läser sådant här. Särskilt eftersom jag själv är kattägare, precis som dig. Djurplågare ska dö på samma sätt som de dödar djur. Punkt slut.

Svar: Jag håller verkligen med dig. Så som man dödar djur (eller tycker att man ska döda dom), så ska man själv dö. Det är mina lagar och regler. Vi kan slå oss ihop och planerar mordet på Gert... För den hemska människan förtjänar inte att leva.
...Liiinna

2013-08-16 Kl: 17:59:59
URL: http://seriesnack.se/
Tess säger:

Han är ju inte riktig överhuvudtaget. Att man inte ska ta ansvar för en katt i 15-20 år? Ska man bara skaffa en katt som tillfällig förströelse då och strunta i det ansvar man faktiskt åtar sig då man skaffar ett djur? Vilken idiot!

Svar: Jo, det är något allvarligt fel på honom och jag anser att han borde avlivas på samma sätt som han vill avliva katterna.
...Liiinna

2013-08-16 Kl: 21:10:03
URL: http://highlandertess.blogg.se

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: