The Female Expendables

Photobucket
 
Ingen har väll missat att de tänker göra en kvinnlig version av The Expendables, ni vet filmen som innehåller alla de stora manliga action namnen.
 
Det räcker tydligen inte med hårdpumpade män i actionfilmer och just därför vill man nu även göra en sådan film fast med kvinnliga karaktärer och den första att skiva på ett kontrakt för att medverka i den än så länge odöpta filmen är Gina Carano och redan här brister det för mig.
Även om Gina är en före detta MMA fighter så har hon inte medverkat i tillräckligt många filmer för att platsa i en filmen som "The Female Expendables". Gina har endast medverkat i filmer som Haywire från 2011 (där hon har huvudrollen) och i filmen Blood and Bone från 2009, samt den de kommande filmerna The Fast and the Furious 6 och In the Blood. 
 
Vad hände med hårdkokta action hjältar som har slagit ut folks tänder på film i alla år? Vem som helst tycks platsa i en kvinnlig version av The Expendables och det för mig så besviken. Här under har vi i alla fall tio kvinnor som förtjänar en roll i filmen. Eller ja, kanske inte alla av dom men några:
 

Kommentarer
David säger:

Vissa hör hemma på den listan, men vissa ifrågasätter jag. Orkar dock inte dra vilka just nu.

Svar: Jag säger som du, jag orkar inte heller dra vilka som kan tänkas finnas med i filmen.
...Liiinna

2012-09-30 Kl: 15:56:50
placebohoe - FILM & MMA-blogg säger:

jag tycker att Carano platsar, hon var grym i Haywire och har stora kunskaper i att utföra stuntscener och MMA-moves som ofta ses i sna filmer som många skådisar har svårt för att utföra naturligt, ska bli kul att se Carano i denna :)

Svar: Men hon har ingen bakgrund som action hjälte vilket alla de manliga stjärnorna i The Expendables har. Två filmer räcker inte för att blir ett sådant namn.
...Liiinna

2012-09-30 Kl: 18:34:33
URL: http://placebohoe.blogg.se
Tess säger:

Har inte ens hört talas om hon som tackat ja. Grejen med filmen är ju att det ska vara med riktiga legender. Som Linda Hamilton, Sigourney Weaver, Jenette Goldstein och liknande (enligt mig).

Svar: Jag kan inget annat än att hålla med dig. Nykomlingar har inget i filmen att göra.
...Liiinna

2012-10-01 Kl: 22:28:17
URL: http://highlandertess.blogg.se

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: