Kaboom (2010)

5039 
Kaboom (Drama/Mysterium/Sci-fi):
Smith är en bisexuell collegestudent vars liv går ut på att hänga med sin vän Stella och drömma om sin snygga men tröga rumskompis Thor. Men hela Smiths liv vänds upp och ner efter en fest som har innehållit hallucinogena kakor och han är nu övertygad om att han har sett mordet på en rödhårig flicka. Nu börjar jakten på svaren som tar honom allt längre in i en mystisk värld som är fylld av sex och droger.


FILMEN FÅR:
Allt jag visste om Kaboom var att detta skulle vara en något skruvad film som skulle vara doppad i lite sex. Men när det första jag fick se var en naken "man", Smith (Thomas Dekker), så förstod jag genast vilken typ av flippad film det rörde sig om. Vill säga kåta 18 och 19-åringar som kan tänka sig att ligga med vem som helst bara för att få glömma sina vardagliga problem och sex gör tydligen deras vardag lite lättare. Men förutom allt det nakna och allt sex som spelas upp framför mina ögon så bjuder filmen även på en skruvad och flippad handling som gör det hela lite underhållande men även riktigt konstigt.

En kåt tonårspojke.

Filmen mixar nämligen droger med sex och fantasi som är kryddad av lite tonårsproblem av den konstiga sorten. Alla har sex med alla, pojkar som flickor och med fler än en på samma gång. Detta liknar inget som jag tidigare har sett på filmen, som inte är porr vill säga, men även om konceptet är nytt för mig så betyder det dock inte att det blir så bra. För jag kan inte direkt påstå att Kaboom är en bra film utan snarare bara en medelmåttig historia som kan stå för underhållningen på en regnig och ensam vår/sommar/höst/vinter kväll.
 
Vi är unga och har därför sex med allt och alla.

Kaboom är som en enda stor orgasm där sexet sprudlar runt i form av unga och nakna kroppar, kroppar som alla tillhör höga tonåringar. Det blir en helknasig blid som målas upp framför mina ögon och där ingenting tycks vara verkligt, eller är det? Det är en mix utav två världar som vi får se och jag kan inte riktigt skilja på vad som är verkligt och vad som är fantasi. Men detta är i och för sig något som i sin tur bara gör filmen ännu mer konstig och något mer underhållande.
 
"Ooooo Yes!"
 
Trots stora brister och med en konstig och något underhållande handling så levererar Kaboom ändå något nytt och annorlunda som kan passa den kåta tonåringen som inte får hyra porrfilm. Och jag skulle nog inte rekommendera att du som bor hemma ser filmen tillsammans med dina föräldrar eftersom det lätt kan blir lite obekvämt och pinsamt. Men annars, slå dig ner i soffan och njut. Eller skäms. Gör vad du vill så länge du är nöjd.

Mitt i allt sex finns även lite ämhet
 
*Betygssystemet

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: