American Reunion (2012)

Photobucket 
American Pie: Reunion Originaltitel: American Reunion (Komedi/Romantik):
Det har gått 13 år sedan Jim, Michelle, Kevin, Vicky, Oz, Heather, Stifler och Finch lämnade high school och det är nu dags för en återträff. Även om de alla har växt upp och förändrats så tycks vissa saker bestå.
 
 
FILMEN FÅR:
Vägen fram till American Reunion har varit lång och nästan lite smärtsam. Sju filmer fick jag beta mig igenom för att slutligen nå målet som än en gång har samlat ihop originalgänget ifrån American Pie och som på så vis har lyckats tända lågan igen. Hela gänget är nu tillbaka i en något mer vuxen version av tonårsfilmerna som har invaderat våra liv under 13 år och det är nog på grund av att karaktärerna har växt upp som jag gillar denna filmen bäst av dom allihopa. Men trots att det blir ett kärt återseende så är det vissa bitar som inte riktigt går ihop med de övriga filmerna i filmserien. Michelles graviditet har nämligen nämnts två gånger om jag nu inte minns helt fel, en gång i Amercian Pie Presents Band Camp och en gång i American Pie Presents The Naked Mile. Men ändå så ha Michelle (Alyson Hannigan) och Jim (Jason Biggs) bara en unge och som dessutom bara är två år gammal. Jag får därför inte ihop matematiken, men det är faktiskt lite skit samma.
 
Photobucket 
Delar av American Pie familjen.
 
Stiflers (Seann William Scott) karriär har även den runnit ut i sanden och han har gått ifrån att köra en skolbuss till att regissera porrfilm och för att avsluta med att jobba på ett kontor som en vikarie. Och på tal om Stifler så är han sig lik. Han är fortfarande samma skitstövel som han alltid har varit medan övriga karaktärer ha växt upp till det bättre. Lekskolenivån finns med andra ord fortfarande kvar på ett hörn tack vare Stifler men annars så är filmen bra mycket mer vuxen än vad jag någonsin hade kunnat tänka mig. Men ändå inte för vuxen, för bajs och kiss skämten finns fortfarande kvar.
 
Photobucket
För Stifler är allt fortfarande en fest.
 
Som ni kanske har märkt så har jag i övriga American Pie recensioner gnällt en hel del på att det bara är den nakna kvinnokroppen som visas upp medan den manliga ständigt lyser med sin frånvaro. Men nu är det dags att ändra på den saken och i American Reunion får vi äntligen se en efterlängtad penis. Vems säger jag dock inte men jag kan väll säga som så att det var rätt väntat.
 
Äntligen får vi se det manliga könet i en American Pie film.
 
Även om American Pie sagan nu är över så kommer filmerna alltid att finnas där för oss när vi behöver dom och den stora frågan är väl egentligen om detta verkligen kommer förbli den sista filmen i filmserien. Den frågan lär vi få svar på så småningom och jag hoppas verkligen att detta är slutet, för jag har i alla fall fått nog av sex tabbar och nakna bröst som kryddas av en nypa bajs och kiss skämt.
 
*Betygssystemet

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: