American Pie Presents: The Naked Mile (2006)

Photobucket 
American Pie - The Naked Mile Originaltitel: American Pie Presents: The Naked Mile (Komedi/Romantik): 
Erik Stifler är en kusin till The Stiflers som inte riktigt har levt upp till sitt namn, för han är nämligen oskuld. Men när hans flickvän ger honom ett grönt kort över helgen för att göra vad han vill med vem han vill så ser han sin chans ett att bli en äkta Stifler
 
 
 
FILMEN FÅR:
Återigen så är det dags för att köra ut det gamla och in med det nya. För precis som i American Pie Present: Band Camp så får vi även här i Amercian Pie Present: The Naked Mile se en ny skara karaktärer och där så gott som allt är stulet från originalfilmerna. Jims pappa, som nu går under namnet Mr. Noah Levenstein (Eugene Levy), finns fortfarande med på ett hörn men det blir ändå inte riktigt rätt och huvudpersonen i filmen är denna gången en ny Stifler, vill säga Erik Stifler (John White) som är kusin till de legendariska The Stiflers. Men trots att samma blod rinner i hans ådror så saknar han deras flyt tillsammans med deras dåliga attityd. Han är nämligen mer som en Jim, vill säga en liten tönt som har oskulden i behåll tack vare att han dejtar den fina flickan Tracy (Jessy Schram). Hon är av den sorten som planerar att vänta med sex tills dess att det känns riktigt rätt och just därför får Erik så glatt bita ihop samtidigt som han längta efter bättre tider. Men en dörr öppnas och Erik får nu chansen till att bli en äkta Stifler, problemet är bara det att han aldrig riktigt lyckas leva upp till sitt namn eftersom han är något av en helylles kille.
 
Photobucket
Erik lever inte upp till sitt namn.
 
Men trots Eriks brister på Stifler fronten så finns här andra element som påminner och håller American Pie lågan vid liv, eller i alla fall som försöker att hålla lågan vid liv. Vi har t.ex en äkta Stifler, Dwight Stifler (Steve Talley) som finns med på notan. Han är en kusin som jämfört med Erik har lyckats förtjäna sitt namn och jag kan nog säga att han behövs. För vad vore American Pie filmerna om inte en äkta Stifler fanns med? En annan viktig ingrediens i alla American Pie filmer är nämligen de nakna brösten som skymtar förbi lite titt som sätt men i Amercian Pie Present: The Naked Mile går tyvärr även detta något överstyr. Det kryllar nämligen av nakna kvinnor medan bristen på nakna män håller i sig. Vi har ju självklart de halvnakna männen men de helnakna lyser så gott som fortfarande med sin frånvaro, vilket självklart gör mig något besviken.
 
Helnakna kvinnor finns det gott om.
 
Som sagt så återvänder Jims pappa än en gång till American Pie fenomenet som nu tyvärr är en filmserien som nu börjar rasa samman. Det ända viktiga som American Pie Presents: The Naked Mile egentligen gör är att avslöja Noahs namn och än en gång är det han som skapar lockelsen till filmen. Dessutom visar det sig att Noah även har en viktig del i filmen eftersom det är han som är grundaren till det nakna loppet som hela filmen praktiskt taget går ut på. Men trots viktiga delar och stulet material så förblir American Pie Presents: The Naked Mile en besvikelse som inte lever upp till sitt namn. Men å andra sidan så lär inte någon av American Pie filmer där originalgänget saknas förtjäna sin del av kakan.
 
Photobucket 
The Naked Mile.
 
*Betygssystemet

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: