Timeline

Photobucket
Timeline (Äventyr/Sci-fi):
Under en utgrävning försvinner en arkeolog till 1300-talets Frankrike. Med hjälp av en tidsmaskin skickas hans studenter tillbaka i tiden för att återfinna honom, men de hamnar mitt i ett krig och måste nu kämpa för att överleva länge nog för att kunna åka hem.


Filmen får:
Detta är en sådan film jag bara köpte för att jag var besatt i Paul Walker en gång i tiden och kollade inte upp handlingen, tyvärr. Jag visste att de åkte tillbaka i tiden, men hade jag veta att det var till en tid med riddarutrustning och svärd hade jag nog skippat film köpet då jag verkligen inte tycker om sådan filmer. Filmen börjar rätt så bra, men ju längre in i filmen jag kommer desto mer tappar jag intresset och det är små bitarna från nu tiden som håller mitt hopp uppe. Handlingen i sig är det egentligen inget fel på, men de skulle ha gjort om historien och slängt iväg dom till en annan tid med mindre hästar, pilbågar och svärd, då hade nog filmen blivit lite bättre. Men nu är klart filmen inte helt kass, utan det är vissa stunder som faktiskt är rätt så intressanta och Paul Walker glänser i sin helhet. Filmen är helt enkelt medelmåttig, men jag får nog säga att det är tack vara Paul Walker som jag ens orkar ta mig igenom hela filmen.

Kommentarer
sarah säger:

Haha jag hade också en period med Paul Walker, och kunde inte ha skrivit texten du skrev om filmen bättre själv! Seriöst. Jag kollade inte heller vad filmen riktigt helt handlade om innan jag köpte den, och blev mega besviken när de kom till riddar-och-svärd-tiden.. Har bara sett filmen en gång för flera år sen, och det räcker gott och väl! :D

2010-11-30 Kl: 22:34:26
URL: http://saraah.webblogg.se/
Tess säger:

Hahaha...jag skaffade den för att Gerard Butler är med jag :-D Men tycker inte den är så väldigt dålig faktiskt :-)

2010-12-01 Kl: 22:17:16
URL: http://highlandertess.blogg.se/

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: