Discshop

Photobucket


Jag måste säga att mitt favorit ställe när det kommer till att handla film helt klart är Discshop.se.
De är alltid trevliga, plus att det aldrig är några problem. Och skulle det hända nått med filmerna på vägen, eller som sist då en film blev missad i paketeringen så får man alltid en ny.
Sen kanske det hjälper om man är storhandlare som en annan. Men de har alltid varit lätta att ha och göra med, även på den tiden då jag bara hade råd att köpa en film i månaden. Nu lägger jag ju ut mellan 1000-2000 kr på film i månaden och ruinerar mig själv. Men det är så värt det, film och serie är mitt liv. Jag hade lätt kunnat isolera mig själv och bara avnjuta tiden framför tven.
En del handlar kläder, jag handlar film. Nått som ger en så mycket mer glädje än en klädtrasa. Jag menar, hur kul är det att sitta och stirra på en tyg bit i 1½ timme? Nää skulle inte tro det.



Kommentarer
Aficionadon säger:

Jag har tyvärr inte haft lika tur som dig på Discshop, bojkottade stället ett bra tag och beställer endast därifrån när jag verkligen måste.



En gång fick jag fyra fel på raken vid separata tillfällen när jag handlade därifrån. Fick fel utgåva av en säsong, som enligt deras sida hade utgått och inte längre var till salu. Fick även en FEL film skickad till mig. Fick inte skicka tillbaka en DVD som var defekt för att den var öppnad, trots att den ändå var defekt och att jag inte la märke till det förrän jag ÖPPNADE den.



Du kan väl relatera till detta som jag skrev på bloggen angående nya Star Trek filmens release:



"För övrigt vill jag ge ett stort fuck you till Discshop, som igår eftemiddag, DAGEN DVD'N SKULLE SKICKAS, ändrade releasedatumet till den 6:e november, vilket skulle inneburit att jag skulle få vänta två långa, smärtsamma dagar till på den här DVD'n, OM jag inte även hade ett ex på beställning hos Ginza." - Det handlade om rymdskepps versionen av filmen.



Fick oftast prata med en kvinna vid namn Rebecka som var måttligt hjälpsam, ibland var hon riktigt värdelös.



Nej, Kvarnvideo är min himmel nuförtiden. Lika snabb leverans, mer importfilmer och fuckar aldrig upp vid ordrar :)

2010-08-26 Kl: 05:57:07
URL: http://aficionadon.blogg.se/

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: