Dollhouse (2009-2010)

Photobucket
Dollhouse (Sci-fi/Action/Drama):
Caroline är en ung kvinna som har skrivit på ett kontrakt om att ge bort sitt liv under 5 års tid. Hon är nu Echo, en så kallad Active eller Doll. En Active/Doll har fått sina personligheter raderad för att kunna bli vem som helst och de hyrs av människor för att utföra jobb, brott eller bara förverkliga en fantasi. Mellan jobben rensas deras personlighet och de får då ett barns beteende och hålls gömda i en byggnad som kallas för The Dollhouse. Men Echo är speciell, för hon blir allt mer självmedveten.


Serien får:
Dollhouse är en underklassad serie och man måste ge den 4-5 avsnitt, för sedan blir den toppen. Men tyvärr så har inte alla det tålamodet och det är jävligt synd då detta är ett mästerverk, precis som de flesta serier av Joss Whedon. Det blir aldrig tråkigt då varje avsnitt innehåller en ny personlighet, jag tänker självklart på Echo's (Eliza Dushku) alla jag. Dollhouse kan dock bli något rörig då avsnitten är lite omkastade. Vi hittar pilotavsnittet, som aldrig visades på tv, på den fjärde skivan i säsong 1 instoppad bland extramaterialet. Sedan har vi det sista avsnitten i säsong 1 (Epitaph One, S01E13) och det sista i säsong 2 (Epitaph Two: Return, S02E13) som hör ihop och tar plats flera år efter resterande handling i serien. För att underlätta tittande borde man vänta och se dessa två avsnitten till allra sist, annars kan det lätt bli rörig. Dollhouse är serien som börjar något svagt med som blir stark med tiden och när vi når säsong 2 har tempot ökat och serien bli då som en drog som jag inte kan sluta att titta på. Detta är en riktigt bra serier som tar mig med storm och jag älskar ärligt talat allt som jag ser.

Photobucket


Kommentarer
Placebohoe säger:

Vill se denna serie :) kram

2010-02-01 Kl: 15:44:58
URL: http://placebohoe.blogg.se/
Chrisse säger:

nedrans. vill ju med se denna serien. bara sett typ...2-3 avsnitt. men när fan jag ska få tid å sitta ner å glo är en annan 5a...

2010-02-01 Kl: 22:00:26
URL: http://lovelystar.blogg.se/

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: