Kommande filmer, del 8

Som jag sakt innan så kommer det en Iron Man 2 (och ev. en Iron Man 3), men nu är det klart när 2:an kommer upp på biograferna. Den får världspremiär 7 maj 2010. Och det är nu kart att Robert Downey Jr (så klart) och Gwyneth Paltrow kommer medverka i filmen.


Även filmen The Avengers, som samlar Marvels superhjältar i en å samma film, har fått ett datum. Den beräknas komma upp på biograferna den 15 juli 2011.


En remaker av den gamla filmen Forbidden Planet kommer ut på nytt under 2010. Vilka som kommer medverka i filmen är ännu inte klart.


Filmskaparna till filmen som ska bygga på filmen Conquest of the Planet of the Apes har lite svårt för att bestämma sig för ett namn till den nya filmen. De hade först tänkt sig att filmen skulle heta Genesis: Apes, men nu verkar kort å gott namnet Caesar va mer aktuellt. Men de funderar även på namnet Planet of the Apes: Genesis, vilket jag hoppas på.Serien Terminator: The Sarah Connor Chronicles är hotad. Tittar siffrorna har tydligen sjunkt å nu hotars den med nerläggning och ledläggning utan ett redligt slut. Men man blir ju inte förvånad, för så här har piss usa behandlat sina serier ett bra tag just nu. Serien blev lovade 22 avsnittt i säsong 2, men nu ser det inte ut att bli mer än 13. Så ev. blir det sista avsnittet "Earthlings Welcome Here", ett avsnitt som inte ger serien ett rättvist slut. Men det e bara att hoppas på att puckorna tar sitt förnuft till fånga å gör klart säsong 2 innan de slänger serinen i elden.Föregånde Artiklar:
Kommande filmer, del 7
Kommande filmer, del 6
kommande filmer, del 5

Kommande filmer, del 4
Kommande filmer, del 3
Kommande filmer, del 2
Kommande filmer, del 1

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: