Kommande filmer, del 12

Ytterligare en Sci-fi film är planerad, och denna gången e det en film med namnet Inception. Filmen planerars att påbörja inspelningen i sommar och ska tydligen vara klar för biograferna sommaren 2010.


Det ska tydligen även komma en 4:e X-Men film, som tydligen ska få namnet X-Men: First Class. Denna film ska komma nån gång under 2010, men det vet jag inte om jag tror på. Filmen ska tydligen utspela sig i hjältarnas yngre år. Och det sägs att kanske Rihanna ska få rollen som en ung Storm.


Iron Man 2 har fått ett svenskt datum, den kommer komma upp på de svenska biograferna den 30 april 2010 om allt går som det ska.


Sen läste jag nån stans, att om det går bra för filmen Dead Like Me: Life After Death så kanske serien får en 3:e säsong. Men om det ligger nån sanning i detta vet jag inte. Men jag hoppas på det.


Och så lite nörd info:

Megan Fox har blivit utnämnd till den hetaste sci-fi-bruden genom tiderna tack vare sin roll som Mikaela Banes i Transformers. På andra plats hamnade Halle Berry som mutanten Storm i X-men-filmerna och Milla Jovovich placerade sig på tredje plats för hennes roll I The Fifth Element.Föregånde Artiklar:
Kommande filmer, del 11
Kommande filmer, del 10
Kommande filmer, del 9
Kommande filmer, del 8
Kommande filmer, del 7
Kommande filmer, del 6
kommande filmer, del 5

Kommande filmer, del 4
Kommande filmer, del 3
Kommande filmer, del 2
Kommande filmer, del 1

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: