Årets Sjunde Biobesök!

 photo Divergentbio_zps52a82220.jpg
 
Idag den 30 maj 2014 har filmen Divergent svensk biopremiär och trots att detta säkerligen är en sån där tonårsfilm som kommer blåsa den fjortonåriga tjejerna av stolen så kommer jag att skutta iväg till biografen för att spana in filmen. Jag menar, det är ju trots allt en science fiction film och de måste man ju bara se.
 
Filmen drar igång kl 19:30 här i stan och som vanligt tar jag med mig Mr. Coca-Cola Zero som biodejt.

Ett motvilligt filmköp

I ren desperation fick jag förra veckan göra ett filmköp som jag egentligen inte ville göra. Men jag råka tillhör skaran av folk som vägra se en uppföljare innan jag har sett dess företrädare och eftersom jag fick Anchorman 2: The Legend Continues som ett rec.ex av Fox - Paramount Home Enteritainment, vilket jag tackar så hjärtligt för, så fick jag lite motvilligt köpa Anchorman - The legend of Ron Burgundy.

Att jag fick köpa ännu en film är egentligen inte det som retar upp mig utan det är priset på fanskapet. Filmen är 10 år gammal och kostar fortfarande 99 kr överallt på nätet, vilket inte är rimligt men vad skulle jag göra.
 
 
 photo anchorman_zpse3c29550.jpg
Anchorman - The legend of Ron Burgundy, 99 kr.
FRAKT: 10 kr.
Totalt: 109 kr.

Honest Trailers - The Wolf of Wall Street

Jag har väll inte direkt känt något sug av att se The Wolf of Wall Street men nu när jag har sett den ärliga trailern så få jag väll erkänna att jag kommer göra det. Inte för att filmen verkar bra utan för att jag vill räkna hur många gånger de säger ordet "fuck".
 
 
 
Fler Honest Trailers: