Sponsrad Video - Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D

Detta är ett sponsrat inlägg. 
 
 
Det finns väll inte någon nörd där ute som har missat att Marvel har skapat sig en alldeles egen tv-serie som bygger på deras S.H.I.E.L.D. agenter och nu är det äntligen dags för den att ha premiär.

För att hänga med i serien Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. så krävs det nog att du har koll på de filmer som ingår i Marvel phase 1. Vill säga Iron Man, The Incredible Hulk, Iron Man 2, Thor, Captain America: The First Avenger och The Avengers och det är just efter filmen The Avengers som Agents of S.H.I.E.L.D. tar sin plats.
 
Agent Phil Coulson "har återvänt från de döda" och nu satt ihop en liten egen grupp av specialagenter vars jobb är att skydda den vanliga befolkningen ifrån att råka ut för underliga och utomjordiska företeelser.
Teamet består av agent Grant Ward som är specialutbildad inom stridsteknik och spionage, agent Melinda May som är deras pilot och kampsportsexpert, agent Leo Fitz som är en extraordinär ingenjör, agent Jemma Simmons som är en geniförklarad biokemist och nybörjaren Skye som tycks kunna hacka sig in i det mesta.
 
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. är självklart skapade utav Joss Whedon som också gav oss The Avenges och serien har för övrigt premiär på Kanal 5 torsdagen den 3:e oktober 2013 med start kl 21:00.
 

Identity Thief (2013)

 photo identitythief.jpg 
Identity Thief (Komedi):
Sandy Pattersonser är en helt vanlig familjefar som jobbar och sliter för att få ihop ekonomin. Hans dröm är precis på gränsen till att gå i uppfyllelse när han blir erbjuden ett nytt jobb med mer lön, men då sätter en identitetstjuv käppar i hjulen för honom. Helt plötsligt har han skulder upp över öronen och när poliserna inte kan hjälpa honom snabbt nog bestämmer han sig för att själv ta fast den falska Sandy.  
 
 
FILMEN FÅR:
Som jag hade längtat efter att få se Identity Thief. Melissa McCarthy är nämligen en favorit här hemma hos mig som har en tendens till att göra de flesta av sina filmer magiska, men ändå så måste jag säga att jag blev lite besviken på just denna filmen. Mina förhoppningar var nämligen skyhöga och även om filmen både är bra och rolig så lyckades den inte riktigt leverera allt det där som jag hade hoppats på. Det var helt enkelt något litet som fattades men min filmupplevelse blev ändå både underhållande och rolig.
 
 photo identitythiefkopiera_zpsa4d0ca47.jpg
Underhållande trots en liten besvikelse.
 
Till de härliga bitarna ur filmen hör självklart Diana (Melissa McCarthy) som förgyller tv-bilden. Hon ser ut som en porslinsdocka från 1980-talet som bär på tok för mycket smink och det gör nästan pricken över i:et för Identity Thief. Hon är en väldigt speciell person som man både kan älska och hata på en och samma gång men i slutända så gillar jag ändå henne. I den manliga huvudrollen som Sandy Bigelow Pattersonser vi Jason Bateman, en man som får sin identitet stulen och som bestämmer sig för att ta tillbaka den. Även om jag kanske nu inte brukar tycka om just honom som skådespelare så lyckas han ändå imponera något på mig när han tar sig an rollen som helylles mannen som når sin gräns. En man som kanske inte slänger ur sig exakt de rätta orden i en kvinnas närvaro och det får helt klart sina konsekvenser, vilket i sin tur bidrar till komiken i filmen. Filmen bjuder med andra ord på en underlig och aningen rolig resa där en del skratt dyker upp, men det kunde faktiskt ha blivit aningen roligare.
 
 photo identity-thief03_zpsb042a827.jpg
Porslinsdockan Diana, eller ska vi säga den kvinnliga versionen av Sandy?
 
Identity Thief må ha många roliga stunder och krylla av skratt, men det är ändå något som saknas. Det blir alltså inte så där hysteriskt roligt och även om jag kan känna med karaktärerna så känns det som om att vi går miste om något. Inget stort utan bara något litet. Men på det stora hela så är ända Identity Thief en riktigt underhållande film som förgyller filmkvällen och sprider glädje men några små inslag av lite sorg. Det är inget märkvärdigt men ändå sevärt.
 
 photo identity-thief07_zpsa783f662.jpg
Det skålar vi för!
 

FILMINFORMATION:

Originaltitel: Identity Thief.
Genre: Komedi.
Skådespelare: Jason Bateman, Melissa McCarthy, John Cho, Amanda Peet, Jon Favreau m.fl.
Regi: Seth Gordon.
Manus: Craig Mazin.
Speltid: 107 min.
Språk: Engelska.
Produktionsland: USA.
Produktionsår: 2013.
Åldersgräns: 11 år.
Biorelease: 8 maj 2013.
Distributör: Universal Pictures.
DVD och Blu-rayrelease: 11 september 2013.
Köp filmen hos: Discshop, Cdon och Ginza.