Ibland har man flyt

Inte nog med att jag vann fin fina priser i Discshop's bloggtävling utan samma dag fick jag även ett till vinstpaket ifrån Discshop.
 
 photo P1060376a.jpg
 
Jag har inget minne av att jag har ställt upp i en tävling på Discshop's Facebooksida där vinsten var en Iron Man väska, men det har jag tydligen gjort och i fredags anlände den vinsten tillsammans med en värdecheck på 50 kr.
 
Så vi säger GRATTIS till mig som har haft ett himla flyt den senaste tiden och TACK till Discshop som låter mig vinna i deras tävlingar.
 
 photo VinstDS.jpg 

Vinn Biobiljetter till The Hunger Games: Catching Fire

 photo eb67be8c-42a4-4442-b911-36b05ba74843_zps728ed1fc.png
 
The Hunger Games: Catching Fire visas flitigt på biograferna runt om i landet just nu och därför ger jag nu två personer chansen att vinna en varsin biobiljett som gäller för två personer, och eftersom filmen snart är inne på sin andra biovecka blir det en snabb, enkel och kort tävling. 
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 
Allt du behöver göra är att skicka ett mejl med ditt namn och din adress till afreaklikeme@hotmail.se med rubriken "The Hunger Games: Catching Fire" och jag vill ha ditt mejl senast klockan 23:59 på tisdagen den 3 December 2013.
De två vinnarna kommer presenteras här i bloggen den 4 eller 5 december 2013 och biobiljetten skickas till er samma dag som vinnarna är utsedda.
 
Jag skulle även uppskatta om du länkar till tävlingen i din egna blogg, på Facebook eller via Twitter och för att inte missa något så uppmanar jag dig att gilla A Film and TV Freak Like Me på Facebook.
Dessutom, glöm inte att nominera A Film and Tv Freak Like Me (http://afreaklikeme.blogg.se/) till årets filmblogg.
 

Och tredjeplatsen i Discshoptävlingen går till...

... A Film and Tv Freak Like Me!
 
 photo WinnerPodium.jpg
 
För ett tag sedan arrangerade Discshop en tävling tillsammans med Bloggportalen (som ägs av Twingly) där vi (nördar) kunde vinna fina priser. Den 28 november 2013 utsågs vinnaren och första priset kammades då hem av Dom Coola, en filmsida som är mer än värd första priset och därför vill jag nu säga GRATTIS till dom. Och tack vare alla röster som ni, mina kära läsare, skänkte mig så lyckades min lilla filmblogg ta hem tredjepriset och jag därför är jag för evigt tacksam och mer än nöjd.
 
 photo VinstDS2.jpg
 
Eftersom första priset, en spelkonsol, inte intresserade mig så hade jag som mål att ta hem andra eller tredjepriset och det har ni nu hjälpt mig med, så TACK till er alla som röstade på mig och TACK till Discshop och Twingly
 
Vinsten anlände igår och i vinstpaketet fanns Johan Falk filmerna 1-12 på DVD, The Wolverine (som jag tyvärr redan äger på Blu-ray), G.I Joe: Retaliation (som jag redan äger på DVD men nu har jag alltså uppdaterat mig), Mitt Längtande Hjärta och Stoker, samtliga på Blu-ray.
Dessutom fick jag en rabattcheck på 50 kr hos Discshop och två biobiljetter till filmen The Hunger Games: Catching Fire och varje biljett gäller för två personer.
 
 photo johanfalk16box6disc-frntl.jpg photo johan_falk_7_12_box_7_disc.jpg
 photo thwwolverine_zpsfad89c5f.jpg photo gi_joe_retaliation_blu-ray_nordic-19054159-frntl.jpg photo mitt_langtande_hjarta_blu-ray-23632254-frntl.jpg photo stoker.jpg
 
Om jag vann andra eller tredjepriset så lovade jag er dessutom en tävling där ni kunde få chansen att dela vinsten med mig eftersom jag redan har sett filmen The Hunger Games: Catching Fire på bio. Så håll utkik, snart dyker det upp en tävling där två lyckliga personer kan få chansen att vinna en biljett vardera som gäller för två personer.
 
 photo Vinnare.jpg