Honest Trailers - Dragonball Evolution

Då var det dags för den ärliga trailern av Dragonball Evolution, en film som jag har i min samling men som jag ännu inte har sett och nu vet jag ärligt talat inte om jag vill se den...
 
 
Mer Honest Trailers:
 

World War Z (2013)

 photo worldwarz1_zps3bab8b55.png
World War Z (Action/Fantasy/Skräck/Äventyr):
Utan förvarning bryter en zombie epidemi ut i rasande fart och i hopp om att hitta ursprunget och ett bot sätts den före detta FN arbetaren Gerry Lane in i tjänst igen.
 
 
FILMEN FÅR:
Zombiefilmer har aldrig legat högt på min lista av favoritfilmer och det finns bara ett fåtal sådan som jag tycker om, bland annat Resident Evil som är och alltid kommer förbli min favorit inom den genren. Så jag kan väll inte direkt påstå att jag hade några höga förhoppningar om World War Z, men filmen överraskade mig på ett något positivt vis utan att egentligen bli överdrivet bra.
 
 photo world-war-z10_zps70e86b75.jpg
 Gerry som familjefar.
 
I World War Z får vi praktiskt taget se det gamla vanliga. En zombieinvasion bryter ut och folk förvandlas till köttätande monster i rasande takt, men självklart finns det en räddare i nöden och denna gången är det ingen mindre än Gerry Lane (Brad Pitt). Han är en "vanlig" familjefar med kunskap inom det mesta som tycks lyckas övervinna allt som kommer i hans väg, och även om han borde vara död inom de första minuterna av filmen så tar han sig igenom så gott som alla hinder och blir räddaren i nöden. Alltså ingen överraskning där inte. Ja, World War Z är förutsägbar men filmen innehåller ändå en del små överraskningar som gör det hela underhållande och nästintill lite intressant.
 
 photo world-war-z-image02_zpsd4d0bcbb.jpg
 Gerry som zombiemördare.
 
Trots att World War Z är lite förutsägbar så bjuder den på en liten svag spänning som nästan biter sig fast och filmen får ett stort plus för att den kommer igång snabbt. Här slipper vi nämligen sitta och vänta utan det smäller redan efter några få minuter, men det finns ändå stunder då det kan bli lite för stilla. I vilket fall som helst så är zombies alltid zombies och även om det finns mängder av olika filmer om dessa varelser så är de så gott som desamma i alla variationer. De stormar fram och hugger tänderna i första bästa offer för att sedan fortsätta sin mattävling. Vad som styr om det hela blir bra eller ej är själva handlingen och just där sticker väll World War Z ut något med sin superpappa Gerry. Annars så kan jag inte påstå att World War Z är något speciell, som sagt zombies är alltid zombies och så kommer det alltid förblir.
 
 photo world-war-z-picture01_zps716da468.jpg
Gerry som doktor och räddaren i nöden