Happy Halloween!

Photobucket
 
Halloween, min absoluta favorit "högtid" då tända dödskalle lyktor lyser i mitt hem och en passande film rullar på teven. Och i år blev Halloween ännu lite bättre.
 
Jag började "dagen" med att dra igång Alien kl 01.49 men somnade dock ifrån filmen ca en timme därefter. Jag vaknade sedan av att chefen ringde mig kl 10.48 och gav mig ett riktigt trevligt besked. Jag har äntligen fått en fast placering och dessutom på det stället där jag trivs bäst. Och därefter rullade allt på prima.
 
Som ett stort GRATTIS till mig själv åkte jag till Audio Video för att köpa mig en surfplatta som jag länge ha velat ha. Dock ville jag ha en liten smidig sak som inte fanns på lager, men den lär komma i slutet av veckan.
Därefter fick jag ett sms om att min Facehugger och min Chestburster fanns att hämta ut på posten, så nu finns även dom i soffan för att göra mig sällskap.
 
Planen var egentligen också att jag skulle se filmen The Cabin in the Woods som jag vann inne hos Placebohoe, men posten valde självklart att inte dela ut filmen till mig. Men skit samma, dagen har ändå varit toppen och jag få helt enkelt fortsätta med mitt Alien tittande.
 
Även om du inte har haft samma flyt som mig så önskar jag dig en Glad Halloween!
 
Photobucket
Photobucket

Dawn of the Planet of the Apes manus skrivs om

Photobucket 
 
Manusförfattarna Amanda Silver och Rick Jaffa satt och skrev ett filmmanus till Dawn of the Planet of the Apes (som är en uppföljare till Rise of the Planet of the Apes) helt i onödan. För nu skrivs nämligen manuset om utav Mark Bomback som dessutom har putsat lite på ett tidigare manus av Amandas och Ricks, nämligen deras manus till Rise of the Planet of the Apes.
 
Anledningen till att Mark har fått skriva om delar av manuset är för att regissören Matt Reeves tycker att hans idéer passar bättre in på hans planer med filmen. Och vad Amanda och Rick tycker om detta är oklart. Men så är det i Hollywood, det du har gjort bra kan någon annan göra bättre.
 
Dawn of the Planet of the Apes kommer ta efter där Rise of the Planet of the Apes slutade och vi kommer nu att få följa aporna när de tar över vår planet. I ledningen för evolutionen ser vi självklart apan Caesar (Andy Cerkis) som än så länge står ensam på rollistan.
 
Filmen har premiär i USA den 23 maj 2014 och ett svenskt datum finns tyvärr inte än.